|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri iz nosa, vsak dan
30.12.2005 10:45:24   
Scarlet
Sem v 20. tednu nosečnosti in zadnji teden mi vsak dan kri teče iz nosa. Ne tako, da bi mi kar tekla, ampak imam vsakič ko pihnem kri na ročku. Cel dan imam v bistvu kri v nosu. Nazadnje ko sem si merila pritisk, je bil res malo nižji kot običajno 100/60. Ali je to lahko vzrok prenizkega pritiska ali je to pomankanje kakšnega vitamina?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri iz nosa, vsak dan
30.12.2005 11:15:40   
flecker1
Meni se je tudi prej zgodilo, samo zjutraj ko imam poln nos, pihnem v robček in je krvav. To se mi je dogajalo cca 2 tedna. Zdaj že en teden nimam.Kolikor vem, imamo bolj občutljiv nos, zato pa to? user posted image

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2005 11:41:52   
cebelicamaja
Meni se tudi to dogaja. Pa ni minilo (sem v 31 tednu). Jaz sem vso stvar opravičila tako: med nosečnostjo ti menda tako ali tako stalno po malem teče iz nosa, oziroma ga nikoli ne moreš popolnoma spucati. In ker gre mnei to skrajno na živce, si nos stalno čistim in pri tem nisem prav nič nežna. Tako imam vsakič, ko se useknem na robčku kri. Po mojem sem si kakšno žilico ranila in ji sedaj ne dam miru, da bi se zacelila. Je pa res, da se redko zgodi, da bi bila to prava krvavitev.  Ven pride samo nekaj kapljic. To se dogaja sedaj že skoraj tri mesece.

Je pa tudi druga razlaga. Ker med nosečnostjo nimamo menstruacije, nekje pa pač mora tista "ta žleht" kri ven iz nas, gre pač iz nosa user posted image user posted image user posted image .

LP, maja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2005 11:54:33   
Jančika_
Med nosečnostjo so vse sluznice bolj prekrvavljene, zato hitro pride do kakšne počene žilice. Ni panike, je pa zoprno, ja.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2005 14:38:00   
marty5
Mene to, s presledki, spremlja že vse user posted image . Pa imam normalen pritisk. Ko sem to omenila G in splošni zdravnici, sta mi oba povedala isto - da je pač to ena radost user posted image . Kot je že Jančika napisala - vse je bolj prekrvavljeno in rado poči. Sluznica v nosu je tudiotečena in jaz imam poleg krvi težave tudi z zaprtostjo nosu - sploh zdaj pozimi, ko je suh zrak v stanovanju.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2005 16:41:47   
Scarlet
O kul, da nisem edina. No sej ne da bi vam prvoščila, ampak ste me potolažle. Ker sem prav boga s tem krvavim nosom....user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2005 17:04:27   
Jančika_
Scarlet, saj če je samo krvav nos, res ni hudouser posted image . Predstavljaj si mene v prvi nosečnosti, ko je bilo nekaj časa vse OK, potem pa mi je nekega večera postalo slabo in sem šla bruhat - ob veselem klicanju jelenov mi je (takrat prvič) počila še žilica v nosu in sem obenem bruhala in precej krvavela iz nosu- sploh nisem vedela, kam se naj postavim in kako se naj obrnemuser posted image

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2005 23:16:47   
biba77
Ja, tudi jaz sem obicajno krvavela iz nosu med bruhanjem. Zdaj je bolje - le redko se kaka kapljica pritece... No, bruham pa se vedno.user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2005 0:32:35   
KMALU

to se dogaja tudi meni.. pravijo, da je normalno, zato nic skrbet...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?