|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   križarjenje v nosečnosti
15.10.2009 9:01:56   
bellissima
Živjo nosečke,
prosim vas za mnenje. Sem v 20-21 tednu in nameravam it na križarjenje - poročno potovbanje po zahodnem Sredozemlju. Sicer nimam nobenih težav in jutri imam tudi pregled, da bom sigurna da je vse OK. Seveda ne mislim bit ful aktivna in it na vse izlete, se bom raje malo razvajala, ampak malo me vseeno "stiska" kako bo. Vaše mnenje oz. izkušnje, da me malo potolažite.

Uživajteuser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: križarjenje v nosečnosti
15.10.2009 10:38:29   
janapan
križarila po zahodnem sredozemlju v 21 tednu....bilo vse bp in super....meni se je takrat zdelo da so same nosečnice na ladji.... ;)

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2009 11:38:08   
Bojana82
Če nosečnost poteka okej, brez problemov tako kot praviš greš bres problema na križarjenje user posted image .......

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2009 14:19:25   
zmajči25
Bila na križarjenju v 16. tednu nosečnosti in je bilo super, tako da uživaj, ti kar malček zavidam....

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2009 10:13:08   
*chance*
Če se ti dobro počutiš, se tako počuti tudi tvoje deteuser posted image Idi in uživaaaaj!user posted image

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2009 11:13:01   
endrina
Ma superca. Nima ti po mojem kaj bit. Za vsak slučaj si popija prelepi s flajštrom (hansaplastom), da ti ne bo slabo na ladji - baje je to stara mornarska fora, ki baje pomaga.
Tvoje dnevne aktivnosti pa prilagajaj na počutje. Pa jaz sem še v 7. mes. nosečnosti obhodila celi Dunaj, pa je blo vse ok, edino zvečer sem bila malce utrujena, ampak to so bili tudi moji frendi, ki so bili poleg.
Maximalno uživaj.

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2013 21:48:53   
Jas333
Tale tema je sicer že malo stara, ampak imam eno vprašanje in bi bila vesela,
če bi mi kakšna lahko odgovorila.

Tudi midva z možem se letos odločava za križarjenje....bom ravno nekje v 25.tednu,
ali kje preverjajo v katerem mesecu si? Na ladji? V agenciji?
Kaj pa v primeru, da sploh ne bi povedala, da sem noseča, sem ravno zdaj slučajno
videla, da je prepoved za zadnje trimesečje.

Hvalauser posted image

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2013 22:07:56   
Penny
V zadnjem trimesečju bi malo težko skrila trebuh user posted image .

(odgovor članu Jas333)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?