Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 15.10.2009 10:38:29
|
|
|
|
janapan
|
križarila po zahodnem sredozemlju v 21 tednu....bilo vse bp in super....meni se je takrat zdelo da so same nosečnice na ladji.... ;)
|
|
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 15.10.2009 11:38:08
|
|
|
|
Bojana82
|
Če nosečnost poteka okej, brez problemov tako kot praviš greš bres problema na križarjenje .......
|
|
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 15.10.2009 14:19:25
|
|
|
|
zmajči25
|
Bila na križarjenju v 16. tednu nosečnosti in je bilo super, tako da uživaj, ti kar malček zavidam....
|
|
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 17.10.2009 10:13:08
|
|
|
|
*chance*
|
Če se ti dobro počutiš, se tako počuti tudi tvoje dete Idi in uživaaaaj!
|
|
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 17.10.2009 11:13:01
|
|
|
|
endrina
|
Ma superca. Nima ti po mojem kaj bit. Za vsak slučaj si popija prelepi s flajštrom (hansaplastom), da ti ne bo slabo na ladji - baje je to stara mornarska fora, ki baje pomaga. Tvoje dnevne aktivnosti pa prilagajaj na počutje. Pa jaz sem še v 7. mes. nosečnosti obhodila celi Dunaj, pa je blo vse ok, edino zvečer sem bila malce utrujena, ampak to so bili tudi moji frendi, ki so bili poleg. Maximalno uživaj.
|
|
|
|
RE: križarjenje v nosečnosti 16.5.2013 21:48:53
|
|
|
|
Jas333
|
Tale tema je sicer že malo stara, ampak imam eno vprašanje in bi bila vesela, če bi mi kakšna lahko odgovorila. Tudi midva z možem se letos odločava za križarjenje....bom ravno nekje v 25.tednu, ali kje preverjajo v katerem mesecu si? Na ladji? V agenciji? Kaj pa v primeru, da sploh ne bi povedala, da sem noseča, sem ravno zdaj slučajno videla, da je prepoved za zadnje trimesečje. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?