Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kremica za otroke bebival 21.12.2005 9:54:37
|
|
|
|
rainbow
|
Jaz uporabljam to kremo, ali pa Lambrechtovo - kar je v bistvu zelo podobno, ampak ti jo natehtajo oz dajo v embalažo v lekarni; se mi zdi slednja boljša, razlika pa je, da ima bebival eno stvar zraven (ne me vprašat kaj); trenutno imam bebival, pa ima mala rdečno ritko pa nič ne gre nazaj. tak da bom drugič za ono drugo zagnjavila.
|
|
RE: kremica za otroke bebival 21.12.2005 12:07:47
|
|
|
|
petraz
|
Jaz uporabljam to kremo in ti lahko zagotovim, da je res odlična krema.
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 22.12.2005 8:17:05
|
|
|
|
kaja11
|
To je najboljša krema na svetu..... prve tri tedne smo imeli probleme z ritko... ko sem kupila Bebival se je ritka v enem dnevu zrihtala Do 14 meseca smo imeli probleme z ritko samo takrat ko nam zmanjka Bebivala. Mažem ga ene 3x na dan. Če pa npr. 4-5 dni uporabljam kaj drugega, dobi takoj rdečo ritko. Po moje bi itak mogla kakšno provizijo od prodaje te kreme dobit..... k jo tok hvalim
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 22.12.2005 13:38:47
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz tudi uporabljam to - mi je že zdravnica povedala, da ima ful občutljivo kožico. Lahko jo uporabljaš tudi za obrazek (jaz sem včasih od Nivee - za mraz in veter, a ni tako dobra). Je pa ena na forumu rekla, da uporablja tisto, kot za bradavice. Pa sem še jaz poskusila in je za lička še bolj učinkovita (lanolin Multi- Mam)
|
|
|
|
RE: kremica za otroke bebival 23.12.2005 8:55:55
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz jo imam pri kakšni rdečici in je super
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?