Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 8:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta krema Dove je res dobra. Ampak, ko se zbudiš, je pa katastrofa. Smrdim kot zažgana kura. Da ne govorim, kako se zažre dobesedno v kožico okoli nohtov. Jest sem se nehala mazat, ker sem kot krava liska postala po 3 dneh. Pa sem si naredila piling prej, pa še namazala z enim drugim losionom, šele nato s to Dove. Sem raje jogurt, kot pa liska. In da ne govorim o cunjah, kok mi je vse puščalo gor. Zdej se že 3 dni drgnem pod tušem kt zmešana, da bom lepa bela. Skratka, sama kemija, čeprav sem po prvem nanosu imela kar optimističen pogled na to kremo.
|
|
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 9:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
men je pa Dove ful fajna.. Edino kar me moti, je ker si lahk modrc menjam vsak dan..
|
|
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 9:40:47
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, smrdi kot . Je pa odvisno od kože, kako reagira, nekaterim ne smrdi. Pomaga pa nič, razen tuširanje takoj zjutraj
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 10:04:19
|
|
|
|
vista
|
mah, zjutraj se zbudim, dvignem oddejo, pa me zalepi od začanega vonja. In mi cela pižama smrdi, pa odeja.... nič prijetno. Bi res rada našlo katero, ki drugi dan ne smrdi.... prosim za ideje ....
|
|
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 10:05:49
|
|
|
|
Anuška79
|
Meni je Dove OK - barva dejansko izpade zelo naravno, flekasta nisem, pižamo pa menjam na 2-3 dni, ker je . Se pa mažem ene tri dni, nato kak dan z navadnim losjonom in spet kak dan s kremo za porjavitev in se mi zdi, da vonj zjutraj ni več tako močan
|
|
|
|
RE: kreme za porjavitev - smrad 24.4.2007 10:08:31
|
|
|
|
anabanana
|
Aaaaa f..k; jaz sem si jo pa ravno kupila in se veselila, kako bom lepa rjava za prvomajske A pol odsvetujete al kako? Ker na neki prejšnji temi sem imela občutek, da vsi ful hvalijo Mam namen iti za praznike proč za par dni in ne bi rada, da se mi na poti vsi modrci pošmirajo. Ja, meni pa koža ful smrdi ko pridem iz solarija, tako, da verjetno mi bo tudi po tem ... zdaj sem kar malo razočarana ...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?