Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 21:20:40
|
|
|
|
Rožica I
|
Scheller- vijolična- (marula in še nekaj....). V kakšnem mesecu se mi je total poznalo glede teh smejalnih gubic okoli oči in ust . Je pa tudi ok tale nova Weledina divja vrtnica- sicer je še nisem kupila, ampak sem dobila tester in ti res fajn napne kožo .
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 21:39:16
|
|
|
|
tajtaja
|
Po novem prisegam na Afrodito-lift nekaj, ne vem točnp, kako se ji reče in sem zelo zadovoljna. Z kvaliteto in še bolj z ceno. Do zdaj sem za Colistar in Cliniq dajala tudi po skoraj 50€, ta pa pride manj kot 15, podobno tudi serum in za okrog oči. Res sem zelo vesela, da sem končno odkrila domačo kozmetiko, ki se mimogrede kosa z tujimi dragimi blagovnimi znamkami. In tako sem se založila tudi z njihovimi kremami za sončenje, mlekom po sončenju, kremi proti celulitu.....saj vem, kot obsedenost . Toplo priporočam.
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 14.6.2010 22:28:11
|
|
|
|
TaMaSa
|
Sama imam Weledino zeleno in se mi zdi kar v redu.
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 15.6.2010 10:30:15
|
|
|
|
dory
|
zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :)
|
|
|
|
RE: kreme proti gubam po 30-35 letu 15.6.2010 11:43:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory zanč mi je v lekarni poturila od nuxe marvelliance al kuko že...zelo hranljiva krema, meni ustreza :) hehe,da nisi ti moja mami,k ji tut v lekarni 123 kej poturijo
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?