Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krema za strije: REJENE 19.8.2008 10:30:46
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, strije so počena koža in se je pač ne da nazaj zlepit. In te kreme so res en larifari.
|
|
RE: krema za strije: REJENE 19.8.2008 10:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zmanjševanje strij(odpravit se jih ne da) je zelo dobra krema dove za starejše(tista rdeča flaša).
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 19.8.2008 11:00:29
|
|
|
|
M1987
|
Jaz prisegam na Vichy, ki mi je strije lepo popravil.
|
|
RE: krema za strije: REJENE 23.8.2008 10:31:24
|
|
|
|
romys
|
Jaz poznam zelo ucinkovito zadevo za zmanjsanje strij oz. baje jih celo pozdravi. To je masina Vacu-step, ki jo imajo kozmeticni saloni. Jaz je se nisem izprobala, jo je pa izprobala ena moja znanka in mi jo je zelo priporocila. Deluje na zmanjsanje obsega, celulita in tudi na strije. Ona se je med nosecnostjo zredila za 36kg in zaradi tega dobila tudi veliko strij. Baje si je skoraj vse strije s to masino odpravila. Morda se splaca malo informirat?? Jaz strij sicer nimam, samo, ce mi bo po koncu dojenja se veliko extra kg ostalo, bom sla tudi na eno kuro. Takrat bom pa lahko tudi kaj vec preko lastnih izkusenj povedala....
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 24.8.2008 18:46:34
|
|
|
|
ksenci
|
mislim, da je najcenejša in učinkovita varjanta, da se dvakrat dnevno namažeš oziroma fajn pomasiraš z navadno kremo, ki paše tvojemu telesu. jz sem rodila pred enim mesecem in to počnem vsak dan in strije niso več tako rdeče, je očitno bolje in koža je očitno lepša in prožnejša. proti strijam je važno dvoje: redno masiranje in krema, vse ostalo pa je le reklama, ki jo masno plačaš
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 24.8.2008 19:05:26
|
|
|
|
Felicita
|
jap, s strijami in celulitom je podobno - pri obojem je zelo pomembno, da se z masažo pospeši cirkulacijo. zato so tudi razne vakum variante učinkovite. in take fajn ne-mazave kreme proti celulitu, da se morš ja fajn drgnit da se kej vpije. potem je pa razlika - pri celulitu more vse skupi vn iz telesa, zato kreme proti celulitu vsebujejo dostkrat kofein (širi žile), pri strijah je pa koži potrebno vrnit prožnost in vlago (kar redno mazanje s kremo tut nardi). tko da ksenci, 100% maš prov Sicer pa strije nastanejo na celičnem nivoju, zaradi poškodbe medceličnine v koži (oz. nepravilnega delovanja celic ki izločajo njene elemente) in so neke vrste brazgotine in se tko tudi obnašajo - lahko jih zmanjšaš, čist pa ne bodo zginle razen z operacijo ali laserjem.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 31.8.2008 12:39:03
|
|
|
|
Blejka26
|
tud sama razmišlam o nakupu te kreme.Sej v reklami niso rekli da jih popolnoma skrije,samo da jih zmanjša.Zato mi je všeč.Če bi rekli da jih popolnoma odstrani potem niti gledala nebi reklame
|
|
RE: krema za strije: REJENE 31.8.2008 19:46:24
|
|
|
|
lotty4
|
Drži se tistega kar je napisala Ksenci, pa se ti bo koža res lepo popravila. Ne bo tako kot prej ampak bolje kot je sedaj. Kar boš drago plačala, boš plačala reklamo. Ne nasedaj !
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 5.9.2008 13:36:16
|
|
|
|
Zanica
|
očitno niso nobenega prepričali ne bom kupila te kreme, itaq moram prvo shujšati....
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 9.3.2009 23:28:17
|
|
|
|
ashanty
|
Hey! Priporočam kremo za strije od Oriflame! Meni so zbledele :) (se še sicer pozna, ampak ni tako očitno) Lp, Anja
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 13.3.2009 17:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole - klik, naj bi bilo tudi za zamnjšanje strij. Katera pozna?
|
|
|
|
RE: krema za strije: REJENE 13.3.2009 20:58:56
|
|
|
|
lindy
|
No jest sem pa naročila to kremo, kar bo bo, probat ni greh, pa vam sporočim kako se obnese!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?