Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krema za sončenje za nosečko 13.6.2007 10:26:21
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Hm, tudi jaz nisem tega vedela. Vprašaj v lekarni (mislim, da so izdelki Nuxe naravni), če imajo kaj primernega ali v kaki trgovini z naravno kozmetiko L'Occitane. Sicer pa lahko uporabljaš olivno olje, a se ne izpostavljaj preveč soncu...
|
|
|
|
RE: krema za sončenje za nosečko 13.6.2007 11:05:27
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
VAUUUUUUU prvič slišim??!! Kako je pa pol z mlekom za telo, ki ravo tako ima vitamin A ?????
|
|
|
|
RE: krema za sončenje za nosečko 13.6.2007 11:28:07
|
|
|
|
birdy
|
hhmmm, a pa ni ravno vitamin E v kremah tisti dober, ki povečuje raztegljivost kože? Pa da ne dobimo strij? Za vitamin A pa ne vem. Nič več jasno. Pomoje si kaj narobe razumela, a je možno?
|
|
RE: krema za sončenje za nosečko 13.6.2007 13:44:59
|
|
|
|
KORINA
|
Ojla, sem bila danes pri ginekologinji in ker sem zjutraj na forumu videla to vprašanje sem jo vprašala kako je s tem in je rekla, da prvič sliši za to. Tako da mi gremo čez en teden na morje in bom kremo za sončenje normalno uporabljala. LP
|
|
|
|
RE: krema za sončenje za nosečko 13.6.2007 13:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
prevelika količina vitamina A dejansko lahko povzroči neke okvare na plodu ( ne spomnem se točno kako je že s tem ), ampak da bi se ti ta vitamin preveč nakopičil zaradi uporabe krem joj....ne verjamem no....ker itak tole s temi kremami je največ marketinška poteza, vitaminov v telo ne boš dobila prako kože, ker koža ne prepušča NIč v organizem, to je njena osnovna funkcija....tak da sigurno ne bo škode zarad vit A, koristi pa tudi ne
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?