|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za lulcka
12.8.2007 7:27:07   
dory
sej gotov ze tezim s temle lulckom ampak to je zadnje vprasanje na to temo,preden ga prijavim za operacijo...namrec v aut se dobi ena krema za tanjsanje lulckove kozice, namenjena prav takim problemom...zanima me,ce je ktera to prakticirala in kaksne so bile izkusnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema za lulcka
12.8.2007 9:57:34   
poliloni
Jaz bi tudi rabila kakršnokoli idejo kako to rešiti brez operacije..... Smo na istem kot vi...
Sploh nisem vedela, da tudi krema obstaja?user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2007 9:59:31   
dory
ja obstaja...ampak mocno stanjsa kozico in lahko ob nepravilni uporabi pusti posledice...zato mal cvikam...dobi se pa v aut...

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2007 10:34:04   
Anonimen
Koliko pa so malčki stari?

Sprašujem zaradi tega, ker se, če še nista dopolnila drugega leta da narediti z navadnim otroškim oljem in "telovadbo" - raztegovanjem kožice.
Nam je namreč uspelo. Pri 2,5 letih smo končno "rešeni" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2007 13:24:57   
dory
eh raho...nas bo 3,5 in mislim,da bo treba rezat...ker sej telovadiva in sva bla kr pridna, ampak na dveh koncih se tok drzi...mah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2007 15:26:04   
noe
Midva greva pa v četrtek na "rezanje", ker od 1,5 leta niti pod razno ni pustil da bi ga umivala, niti sam ga ni hotel.
Upam, da bo vse ok, in da ne bo nobenega vnetja.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2007 21:20:38   
Pobalami
Sem brala na med.over, da je pediatrinja rekla da mažejo lulćke s kortikosteroidi - ti tanšajo kožo. dobiš jo najbrž na recept. tam je cela tema o tem.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 6:49:58   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Midva greva pa v četrtek na "rezanje", ker od 1,5 leta niti pod razno ni pustil da bi ga umivala, niti sam ga ni hotel.
Upam, da bo vse ok, in da ne bo nobenega vnetja.

koliko časa si čakala na termin? in prosim za poročanje...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 11:48:12   
Saly
Naša pediatrinja je dala kremo za tanšanje kožice na lulčku, ki se imenuje Kuterid.  Mazati jo je treba 2krat na dan in to čist na tanko samo pri koncu kožice oz. tam pri glavici.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2007 15:35:09   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Saly

Naša pediatrinja je dala kremo za tanšanje kožice na lulčku, ki se imenuje Kuterid.  Mazati jo je treba 2krat na dan in to čist na tanko samo pri koncu kožice oz. tam pri glavici.

pri katerih letih ste zacel mazat? se to dobi brez recepta?

(odgovor članu Saly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2007 16:36:30   
Saly
Dobi se na recept, maže pa si 10 letni fant in ker večkrat pozabi še ni veliko pomagalo, malo pa že. Mogoče bi tudi vam dali kremico, čeprav je še majhen in če ne bi pomagalo, še vedno lahko greste na operacijo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2007 19:12:37   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

koliko časa si čakala na termin? in prosim za poročanje...

Datum sva dobila kar hitro, še prej bi ga , če ne bi šli na morje. Tako ,da ena 2 meseca po pregledu.
Danes je bilo vse ok, samo ko so ga pripeljali po zbuditvi iz narkoze je bilo ene 15 minut krize. ker mu ni nič pasal.
Pol se je pa naspal in se je zbudil ful nasmejan in je vse ok zaenkrat.
Je pa prej ko je šel lulat mal stisnil lulčija in se je ful jokal, dokler ni minila bolečina.Drugače pa pravi, da ga nič ne boli ali peče.
Upam, da bo vse ok, lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2007 19:35:09   
dory
noe...ma so ga obrezal al sam zarezal?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2007 21:10:26   
pikipu
Mi smo pri naši pediatrinji dobili kremo za lulčka, se imenuje Elocom mazilo. Je kortikosteroidna krema. Pediatrinja pravi, da stanjša kožico in naj bi se jo potem dalo potegniti dol. Naš fantek je star eno leto. Ima občutljivo kožo in ga seveda to mazilo draži, ubogi falot je imel lulčka rdečega in si ga je kar naprej praskal. Bom pa poskusila z oljem, hvala za recept.

Veliko sreče!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2007 16:27:23   
noe
A veš, da sem tak kretenuser posted image ,da sploh nisem vprašala ali so prerezal al obrezal, sam koker smo se prej pogovarjal in kako zgleda je samo zareza in pol šiv.

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2007 9:56:15   
Šoni
Hojla,

mislim, da ni paniko za zganjat.. Preden se naročite na operacijo raje še malo poglejte okrog in se pozanimajte.. Jaz sem se, mi imamo dvoletnika, kolegica pa ima 6-letnika in je obema prijazna urologinja kožico dol potegnila. Uporabila je le lokalni anestetik, ker to ni prijetno. Kolegica je bila čisto panična, ker je kožica že šla dol, potem pa niso pod tušem trenirali in se je zarasla nazaj. Pa so potem to vseeno rešili, da ni bilo potrebno fanta obrezati. Moram reči, da je naš pediater malemu napisal napotnico za polikliniko in rekel naj čimprej dobim termin, da bodo kožico dol potegnili ker si mali ni pustil luleka niti dotakniti več. Fuj za polikliniko lahko samo rečem oz. za nefrološki oddelek oz. fuj za sestrouser posted image , ki je bila zelo neprijazna in bi me kar na operacijo naročila in še to čez dobrega pol leta, halooo..  Potem sem pa malo počekirala in našla povezavo na spletno stran

http://www.urologija.si/

poklicala in se zmenila za pregled. So bili zelo prijazni in mi razložili, da operirajo samo v primerih fimoz, parafimoz,.. bla, bla.. ko je operacija res indicirana in ne samo zato, ker se jim s tem ne da ukvarjat. Res, da je samoplačniško a se izplača. Obstaja popolno obrezovanje in pa tudi neka slovenska delna varianta obrezovanja.

Toliko na to temo, mogoče komu kaj pomaga..

Lep pozdrav,
Šoni

< Sporočilo je popravil Šoni -- 28.8.2007 10:01:07 >

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?