Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 10:47:54
|
|
|
|
she29
|
Bepanten mazilo
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 10:53:07
|
|
|
|
she29
|
Zdaj sem še enkrat pogledala in vidim da si napisala da je bla v sivem lončku z rdečimi črkami, tko da to verjetno ne bo bepanten. Mogoče je Sudocrem.To je posebna zaščitna krema za dojenčke pri pleničnem izpuščaju,kožnih vnetjih..lahko pa tudi pri sončnih opeklinah,površinskih ranah,... Pejdi v lekarno in vprašaj,ko boš videla kar ti bo pokazala,se boš mogoče spomnila. Upam, da sem vsaj malo pomagala. lp
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 10:54:07
|
|
|
|
Miškolinka*
|
Sudocrem. Menda se dobi v lekarnah. LP M*
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 11:45:59
|
|
|
|
baja*
|
Ja Sudocrem je. V lekarni jo boš ziher dobla (sem jo pred 10 dnevi kupila) pa v sanolaborju jo menda tud majo.
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 12:02:40
|
|
|
|
koala
|
Jap, suducrem je. Pa jo lahko samo pohvalim.
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 12:22:42
|
|
|
|
juniorka
|
Ja Eca, Sudocrem! Meni so jo tukaj svetovali za vsakdanjo nego- tukaj je veliko ceneje, ampak sem si vseeno prinesla en Bebival s sabo, navada pač !
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 13:27:51
|
|
|
|
tea78
|
eca, sudocrem, zelo je vredu za ritko, če je vneta, jaz sem jo uporabljlala, ful pomaga
|
|
|
|
RE: krema v mb porodnišnici 17.7.2008 16:58:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, Sudocrem je. Jaz še imam en tester doma, če želiš ti ga dam .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kje kupujete?kincapikaKje najraje kupujete nosečniška oblačila?V trgovinah (Slovenija) (
75%)
V trgovinah (tujina) (
9%)
Kataloška prodaja (
4%)
Internetni nakupi (Ebay) (
1%)
Dobim od prijateljic (
11%)
Število vseh glasov: 1357Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!