|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema proti strijam
16.3.2005 18:50:27   
popek24
Vsem navzočim en lep dan. :)
Danes pa sploh ko je bil tako lep.

Vesela bi bila nasveta glede kreme proti strijam. Zanima me katera je res najboljša in ali povsem prepreči pojav strij ali ne povsem.
Pa kdaj je najbolj primeren čas da jo začneš uporabljati, pa kolikorat na dan?

Hvala za vsakršen nasvet.In naj bo jutri še lepši dan. Uživajte.:metulj::metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krema proti strijam
16.3.2005 18:59:53   
binica
Ojla,
jaz že od samega začetka uporabljam 2 kremi: Aventovo in Chicco-vo. Mažem jih 2x na dan po trebuhu, bokih in dojkah... In ti povem, da so se mi sedaj na koncu kljub trudu pojavile strije :((:((:((
Sicer ne vem ali bi bilo brez kreme stanje slabše, ampak kljub temu ugotavljam, da je to najverjetneje res odvisno od strukture kože in če ta ni elastična, se bodo strije kljub trudu pojavile. To vsaj piše v večini knjig za nosečnice, tako da bo res kaj na temu.
No, kljub temu pa sem vseeno mnenja, da se z mazanjem stanje vsaj nekoliko ublaži.

Upam, da boš sama imela več sreče :bravo::bravo::bravo:

Binica in :duda:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krema proti strijam
16.3.2005 19:00:40   
babylove
Sama sem uporabljala izmenično Elancyl od Galenica in navadno mandljevo olje - za vsak primer, če bi katero od obeh zatajilo... Mazala sem vsak večer od 4. meseca naprej. Rezultat: nobene strije. Je pa verjetno nekaj odvisno tudi od kože same, ni vse v kremi.

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krema proti strijam
16.3.2005 19:06:21   
total
Jaz sem se skoz mazala z eno kremo,ki so mi jo pripravili v lekarni+ mandeljevo olje,celo nosečnost nobene strije,zadnji teden ali dva pa so se mi pojavile na spodnjem delu trebuha:grrr:.Zato je res odvisno od tonusa kože,zdaj so že čisto nevidne:bravo:.

Lp:sloncek:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krema proti strijam
16.3.2005 19:12:06   
daisy
pozdravljena!
ja res je bil danes en lep soncen dan :morje:

Jaz sem rekla, da bom naredila kar morem, da ne bi imela strij, zato sem se s kremami proti strijam mazala 2x na dan od zacetka nosecnosti in se se mazem (7. teden po porodu). Mam pa tolk strij po trebuhu in po prsih, da sem po mojem kar rekorderka v tej panogi :( . najprej sem uporabljala kremo Collistar, (ki je po ceni sodec najboljsa krema: 400 ml = 8.000 sit), zdaj pa uporabljam Aventovo (lepse disi pa se cenejsa je).
Mislim, da kremice ne preprecijo nastanka in ce si nagnjena k temu, jih dobis, ce ne pa ne. Je pa vsekakor bolje poskusiti!

Pa lep vecer. :):modri::duda:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krema proti strijam
16.3.2005 19:27:53   
teja21
pozdravljene
zdaj berem vaše izkušnje, jaz se mažem 2krat na dan, pa renično upam da ne bo nobene strije. imam jih že na bokih:(( zato se tam res z intenzivno masažo mažem in seveda trebuh, le občasno po prsih.
poln kufer imam že tega mazanja, pa šele 14t sem :nosecka:
veste kaj me zanima kje se najraje naredijo strije, kateri del kože je najbolj izpostavljen?????

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krema proti strijam
16.3.2005 19:30:25   
wawa
ohoj menda poleg kreme za strijice pomaga tudi taka rokavička za po telesu umivat, ki te malo drgne in odstranjuje vrgne plasti celic, da lahko potem krema proti strijam bolj deluje......:zmeden::zmeden2::zmeden:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krema proti strijam
16.3.2005 19:51:11   
san
no jaz sem pa med drugo nosecnostjo izvedela od zdravnice, da ce koza ni dovolj elasticna se bodo pojavile strije ce se mazes ali ne. lahko pa s pomocjo kreme, pri kateri je pomembno le to da je dovolj mastna, malo zmanjsas njihov nastanek.

lep pozdrav in cim manj strij:)

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   krema proti strijam
16.3.2005 20:58:51   
Anonimen
Jaz se uporabljala karitejevo maslo - to je 100% maslo iz afriskega orescka kariteja - dobi se v L'occitaine. Mazala sem se od 4. meseca dalje. Nic strij:)

(odgovor članu popek24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   krema proti strijam
17.3.2005 7:30:50   
Anonimen
Se podpišem pod narciso :bravo:
Zaenkrat nimam nič sovražnikov na trebuhu :bravo:
Pa še super je za vso trdo kožo (komolci, pete) pa nasploh za kožo :bravo:

(odgovor članu popek24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   krema proti strijam
17.3.2005 8:27:52   
rozi81
Karitejevo maslo je res super! Kljub ceni ki je zelo visoka ga ne zamenjam za nobeno drugo. mažem se že od vsega začetka. najšrej sem se z Aventovo kremo in oljem pa mi je ful izsušilo kožo, potem sem se s sanosan pa je bilo malo boljše zdaj pa že nekaj časa uporablajm to maslo in bom na njemu tudi ostala. Ga priporočam.

LP S:nosecka: in :duda:25t

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   krema proti strijam
17.3.2005 16:11:55   
Pupica
jaz sme uporaljala Chiccotovo(marelične barve ovitek)moram pohvalit resje dobra.Sem se mazala(z rahlo pomočjo :love: skozi celo nosečnost) in se mi je stanje še izboljšalo, no čeprav nisem mela že prej kakih težav s kožo. Po porodu nisem imela nobene strije, pa tudi čez 1 teden sem mela tak trebuh kot pred porodom.
LP:rozica:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?