|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema proti celulitu
28.1.2010 21:06:42   
rogljicek
saj vem, saj vem, povsod na kupe napisanega in predebatiranega... pa vendar, ali ima katera izkusnje s kaksno magicno kremo, ki je zares pomagala? Pa ne mi rect, da pomaga v kombinaciji s telovadbo, ker imam rizicno nosecnost in kakrsnokoli miganje odpade. Zredila se nisem kaj dost, ampak celulit je pa od user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema proti celulitu
28.1.2010 21:21:04   
zmajaz
Med nosečnostjo se ne smeš mazati z nobeno kremo proti celulitu.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2010 21:23:23   
rogljicek
o hvala, nisem vedla. Pa vseeno, kaj efektivnega po nosecnosti?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2010 21:31:57   
zmajaz
To pa ne vem - jaz sem prelena za te kreme - nekaj časa se mažem, pol se mi pa ne da več. user posted image  Sem imela že Vichyevo, Garnier,  Nivea - pa je vse skup en drek, se mi zdi. Meni se ni zdelo, da bi mi kaj dosti pomagalo. Zdaj pa če se že namažem, se s kako Afroditino, ker mi tašča brezplačno prinese tu in tam kako - itak je vseeno neka draga al cenejša, bolj kot krema menda pomaga masaža, ko se mažeš.

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2010 21:32:49   
zmajaz
Aja - po nosečnosti boš pa lahko migala tudi - pol ne boš imela več nosečnosti za izgovor. user posted image  To itak bolj pomaga kot bilo katera krema. 

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 28.1.2010 21:33:30 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2010 21:58:03   
Naja31
Celulit, ki nastane v nosečnosti, je posledica hormonov, tako da ti nobena krema ne bi pomagala. Tudi če kakšna res pomaga.
Po nosečnosti boš pa lahko migala kolikor boš hotla pa kremic ne boš potrebovala.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2010 22:00:55   
Ulla80
men je po porodu vse zginlo, čeprov med nosečnostjo sem pa kar zavijala z očmi, ko sem stegna pogledla in rit user posted image user posted image vsaj tukaj je držala trditev easy come - easy go!user posted image

drugač pa pri celulitu je najpomembnejša masaža, tko da če si čist navadno niveo res dobro vtiraš in fajn masiraš, bo pomoje pomagalo....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2010 23:12:37   
Sonrisa
Pred leti sem dobila domač recept za celulit (pravzaprav proti njemu user posted image ). Pa mislim, da je ena tukaj na RR to objavila. Koža je takoj bolj mehka, ampak kaj, ko se tudi jaz preveč lena, da bi ponovila vsaj nekajkrat. user posted image Mogoče bo pa katera bolj zagreta - tu imate navodila in recept:

Takole gre: nujno si kupite masažne rokavice. Le-te poterbujete, da boste vsak dan napravile masažo pod prho. Mogoče se sliši bedno, toda 15-minutno masiranje telesa požene kri po žilah in povzroči, da se koža prebudi. Zato to naredite po celem telesu s krožnimi gibi in ne samo po zadnjici in stegnih. Malo tekocega mila na rokavico, pa krožne gibe. 15 minut. Nič hudega ne bo, če bo koža malce rdeča, sam ne pa pretiravat. Če boste grobe, to ne pomeni, da boste prej dosegle željeni rezultat. Potrebno je, da se vam ne mudi.
ZDEJ PA KLJUČNO:
2-3x na teden (NE VEČKRAT) si naredite zmes soli v kristalčkih in olivnega olja v razmerju 2:1. Dokazano je, da so vse kreme proti celulitu sestavljene iz teh dveh in še ostalih sestavin. Toda ti dve sta ključni. Znano je, da sol nase veže vodo in maščobo, zato jo res uporabljajte samo na predelih,kjer vam celulit povzroča težave. In prav tako nadaljujete s krožnimi gibi. sej tega ni treba narest ne vem kolk, pomembno je, da imate sol vedno prisotno - pol je pa vseen, ali to počnete z rokavico ali pa z roko. To na vsaki nogi počnite 4-6 minut in ne več kot 3x na teden. Rezultati so vidni po slabem mesecu, zato ne obupajte. Po masaži svetujem nanos kreme za telo, po možnosti take, da ni preveč mastna!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 0:07:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2010 15:11:03   
rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Aja - po nosečnosti boš pa lahko migala tudi - pol ne boš imela več nosečnosti za izgovor. user posted image  To itak bolj pomaga kot bilo katera krema. 

Sem bivsa aktivna sportnica in kljub temu, da sem imela treninge vsak dan, sem imela celulit. Kar sem videla tudi pri svojih kolegicah sportnicah. Zato mislim, da sport ravno ni kljucnega pomena. Kaj je zares pomembno, pa ne vem user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2010 16:46:55   
punci
jaz sem imela najprej od Afrodite tisto ko je neka olupljena pomaranča na embalaži, pa se mi ni zdel da je kaki efekt, zdej mam pa kr od Balea za ene skromne 3 €, pa tut ni učinka. Moram pa priznat da si to "vmasiram" po nogah na hitrco za 5 min vsak drugi dan, pa telovadim tko intenzivno dvakrat na teden za 1 uro to je pa tut vse. Tko da jaz sem definitivno lep primerek tega da samo s kremo nič ne bo perfektno, za boj proti celulitu je treba dosti več delat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2010 17:09:39   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Kaj je zares pomembno, pa ne vem user posted image

Po mojem je največji dejavnik za NASTANEK celulita hrana - samo dandanes se praktično ni več mogoče izogniti vsem strupom. Kako se ga pa znebiti? Ne vem, če je sploh mogoče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.