|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema proti aknam
21.11.2005 12:25:32   
Klarissa
Na pomoč!!!!!
pri svojih 26. letih so me po prenehanju jemanja Diane 35 napadle akne. še težko se pogledam v ogledalo, ker je goba pri gobi, bula pri buli. kozmeričarka je rekla, da je krivo hormonsko neravnovosje, ker jih imam samo ob spodnji kosti čeljusti.
Punce katero kremo si naj kupim za sušenje mozoljev? katera krema je dobra proti nastajanju aken???user posted image user posted image
čisto sem obupanauser posted image user posted image .
NA POMOČ!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema proti aknam
21.11.2005 12:33:29   
arielca
Hm... Najbolje je, da vpašaš v lekarni ali kakšni specializirani trgovini. Če pa je zadeva res huda pa pojdi k svojemu zdravniku, da ti da napotnico za dermatologa. Se mi zdi, da se s kožo ni dobro igrati in da razno razne kreme lahko naredijo več škode kot koristi...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 12:37:27   
Ro-La
Jaz imam Skinoren-Belobazo za čez dan in Differin gel za ponoči. Pomaga.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 12:38:06   
Ro-La
Aja, sta na recept, predpisala pa mi jih je dermatologinja.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 12:39:08   
morskadeklica
Meni se je to pojavilo zadnji mesec nosečnosti (boleče bule, tudi dotakniti se nisem upala) in ni bilo bolje, dokler nisem začela hoditi k kozmetičarki (prej nisem šla nikoli). Zdaj hodim redno enkrat mesečno, in ni mi žal. Že po prvem čiščenju kože je bila opazna velika sprememba. Tam kupim tudi kremo (stane okoli 2000sit, je pa tisserand) in stanje je 100% boljše.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2005 12:44:22   
Udb
Pri meni je bilo enako. Reci kar ginekologinji da ti napiše recept za Skinoren. Edino ki je kolikor toliko pomagalo.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2005 12:45:47   
baguSka
Uf Klarissa to je res težko, ker vsaka ima svoj tip kože in eni pomaga neki, drugi neki drucga itn. Vem, ker se sama s tem ubadam že preeeceeeej časa (dobrih 17 let), pa še vedno nism najdla čudežne kremce zase.. Še Diane mi niso čist pomagale, res pa je, da so mi precej ublažile vse skupi.
Kar je notranjega izvora je težko rešit, zato je brezveze, da karkoli preveč eksperimentiraš, razn če se poglobiš tudi v svoje telo. Torej prehrana, način življenja in okolja. Vse vpliva na kožo. Jaz osebno imam pač zelo mastno kožo, moja povrhnjica pa je suha, zato mam s tem še več problemov. Trenutno mi najbl pomaga sonce in ko naravnega ni, si pač sposodim umetnega, si pa vsak dan perem obraz s ta novo Neutrogeno od Johnsona (maska + čistilni gel) in si po potrebi tudi namažem obraz s kremco za nečisto kožo od Neutrogene, da si koža pač preveč ne izsuši.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 12:53:24   
Klarissa
alo,
mojo kožo so definirali kot suho, z mastno Tcono (čeprav čelo ni mastno), problematično.
obraz si umivam z Neutrogeno milom, a rabila bi še nekaj za sušenje mozoljev.
a osebni zdravnik lahko napiše te kreme, ki ste mi jih napisale punce?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2005 13:04:13   
baguSka
Ja lahko ti jih predpiše splošn zdravnik. Ampak jaz ti zeeeelooooo odsvetujem uporabo mila, ker obrazu samo še bolj škoduje!!! Uporablji le čistilne maske in gele, al pa celo vse to opusti in si jih izpiraj s kamilcami, namaži z limono (za sušenje mozoljev) ali pa jih kakšen večer utopi v alkoholu. ;) Upam da si me razumela hehe.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2005 13:16:15   
čebelica maja
Vse kar se dogaja v telesu se odraža na naši koži. Tudi jaz sem imela po prenehanju kontracepcijskih tablet grozno, ampak res grozno kožo. Sem rabila kar nekaj časa, da sem končno našla kremo, ki mi jo je svetovala kozmetičarka. Zdaj jo redno uporabljam in sicer od iste firme ProV uporabljam dnevno in nočno v kombinaciji. H kozmetičarki ne grem več, le še kremo naročim pri njej in pa seveda, da ne pozabim - B komplex vitamine. Te tudi vzamem pri njej in imam tudi lepše lase zdaj. Ti povem, da poleg krem, probaj še z B kompleksom vitaminov. Če te zanima številka od kozmetičarke pa mi napiši zasebno sporočilo - z veseljem ti bom pomagala.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2005 18:34:02   
Max-Mara
Jst ze cca dve leti uporabljam od Vichy-a Normaderm kolekcijo-cistilni tonik, deep cleansing gel za odstranjevanje makeup-a in pa kremo, s katero se mazem zjutraj in zvecer.
Morm rect, da resicno ucinkuje, pa tudi sama tekstura koze se bistveno izboljsa.
Moja koza je postala kot dojenckova ritka in nimam potrebe, da bi zamenjala s kako drugo kolekcijo.
Jst bi ti to kolekcijo kr priporocala!
Dobi se v lekarnah in te tri stvari skupaj stanejo cca. 10 tisoc sit!
Lp

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2005 18:37:01   
Max-Mara
Aja, se to. Tud mene so po prenehanju jemanja KT Diane 35 napadle akne po obrazu, dekolteju in hrbtu, pa sem se jih uspela znebit.
Pa se to, vcasih sem uporabila tudi Klimicin. Sam ne prevec, ker tanjsa kozo!!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2005 7:40:39   
Klarissa
no, zdaj 2 dni poskušam z kamilicami in limono. se mi je na levi strani stanje zelo izboljšalo, na desni pa taktak.
bomo videli.
si pa moram nabavit nekaj za sušitev. zgleda da bom res šla v lekarno.
papa

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?