Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 11.10.2005 14:31:56
|
|
|
|
baguSka
|
Absolutno pr NLB. Moja dva prjatla sta ga ravnokar vzela in nikjer nimajo takih pogojev kot tuki. Resnično!
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 11.10.2005 16:19:48
|
|
|
|
Mateja*
|
Ni res, NLB je katastrofa. Trenutno so najbolj ugodne tuje banke (Bank Austria, Raiffeisen, Sparkasse, Volksbank).
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 11.10.2005 19:58:50
|
|
|
|
miškolina
|
Jaz sem pa slišala, da je hypo adria bank daleč najugodnejša!
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 11.10.2005 20:43:36
|
|
|
|
tesa
|
Vsaka banka ima kakšne haklce in če je nekaj ugodnejše, je drugo slabše. Beri(obresti, zavarovanje, ugoditev kredita, kakšen porcent vzamejo od OD-ja..) Jaz sem zshtala že vse, pa ima vsaka kakšen + ali -. Drugače pa NLB je zelo ugodna za svoje komintente in celo vse dobiš izplačano v gotovini pa še najbolj ziher je!
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 11.10.2005 22:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi navijam za avstrijske banke. Meni so ga edino pri Sparkasse odobrili, pa nisem njihov komitent. Banka, katere komitent sem, mi ga ni hotla dat, pa imam redne prilive na račun. Preveč jih je motilo, ker imam s.p. No, pri Sparkasse sem dobila gotovinski stanovanjski kredit, ves denar so mi na moj osebni račun nakazali. Priznam pa, da ne vem, kako je z obrestmi, ker nisem bila v situaciji se ozirat na njih. So bili pa edini, ki mi niso komplicirali.
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 12.10.2005 12:35:08
|
|
|
|
Annny
|
Definitivno Raiffeisen, sem pravkar naredila raziskavo za kolegico.
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 12.10.2005 13:02:16
|
|
|
|
soncek&luna
|
pozanimaj se tudi na Združenju bank, v Siski imajo sedez....in gledajo tvoaj nakazila ne dohodek... upostevajo vse kar pride na tvoj racun...
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 12.10.2005 13:03:35
|
|
|
|
Annny
|
Točno, tudi Združenje bank je super- sorodnica je vzela kredit v Celovcu, kjer so ji ga dali kar nekaj več, kot bi ga dobila v Slo.
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 12.10.2005 13:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
NLB-zakaj, kr sem njihova so mi dali res ugodne pogoje z njimi sem šla na druge banke ki so naredile še boljši izračun in potem nazaj na NLB, ki so mi po drugem krogu naredili res dobro ponudbo za kredit. Ampak sem jim pokazala ponudbe od tujih bank.
|
|
|
|
RE: krediti, krediti, krediti 12.10.2005 13:50:41
|
|
|
|
lory05
|
Jaz tudi mislim, da je NLB katastrofa. Če imaš dokumentacijo npr. predračune, prodajne pogodbe, je najbolj ugodna Raiffaisen(ne vem, kako se pravilno napiše), takoj za njo je Hypo banka,sledi Bank Austria. Pri Raiffaisen so omejeni glede zneska kreditiranja, ker ti dajo največ 10 mio, ampak ti rabiš manj imajo pa dobo odplačevanje tudi do 30 let, tako ti pride dosti manjši mesečni obrok. Glede obresti in ostalih ugodnosti, pa je definitivno najbolj ugodna Nova KBM. Govorim iz izkušenj, ker sem sama rabla in sem vse preučila in se odločila za Novo Kbm.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?