|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kredit
23.11.2008 21:14:41   
sinnerka
evo mene zanima kako možnosti za kredit imamo študentje. Ker rabim 2500€ pa mi kjerkoli hitro odslovijo ker sem študentka, naj povem da delam preko študentskega servisa in razmišljam že tudi o dveh delih eno čez vikend nočno to kar mam zdaj in eno pa čez teden čez dan.
Zanima me za kratkoročni kredit za dobo 12 mesecev.
Kam nj se obrnem na katero banko, ker do zdaj so mi rekli da morem imeti vedno poroka.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kredit
23.11.2008 21:18:24   
barbaw
Kolikor se jaz spomnim kot študent ne moreš dobit kredita. Vem samo, da pri hitrem kreditu ne rabiš potrdila delodajalca.
Te razumem kako se počutiš, ker sem tudi sama bila v tej situaciji in sem na koncu nafehtala mami, da mi je pomagala, jaz pa sem ji vrnila denar.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2008 21:21:35   
sinnerka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kolikor se jaz spomnim kot študent ne moreš dobit kredita. Vem samo, da pri hitrem kreditu ne rabiš potrdila delodajalca.
Te razumem kako se počutiš, ker sem tudi sama bila v tej situaciji in sem na koncu nafehtala mami, da mi je pomagala, jaz pa sem ji vrnila denar.

ja vem ampak jaz mame nemoren nafehtat takega zneska. A kakšen je pa to hitri kredit? To pa mislim da ne poznam

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2008 21:59:49   
Anja24
Jaz sem kredit dobila brez problema, rabiš samo poroka in njegove plačilne liste. Aja, pa mislim da sem morala prinesti tudi izpise od ŠS.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 8:06:15   
Anonimen
Rabiš izpisek dohodkov iz ŠS. Poroka. Kredit lahko vzameš s odplačilno dobo do oktobra, če imaš do takrat status.

(odgovor članu Anja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 17:40:10   
Anonimen
Kam nj se obrnem na katero banko, ker do zdaj so mi rekli da morem imeti vedno poroka.

V tem trenutku ti ne bo nobena dala brez poroka.
Ok, lahko dobis posojilo tudi na lepe oci, samo ne na banki in ne za normalne obresti.

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 18:22:40   
janca
A kredite še odobravajo k je blo  pred dnevi v časopisu, da kreditov trenutno ne dajejo? Zgleda, da sem mal narobe razumela članek. 

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 18:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janca

A kredite še odobravajo k je blo  pred dnevi v časopisu, da kreditov trenutno ne dajejo? Zgleda, da sem mal narobe razumela članek. 

Dajejo, dajejouser posted image

Sam mal bl previdni souser posted image

(odgovor članu janca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2008 18:33:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

IZVIRNO SPOROČILO: janca

Dajejo, dajejouser posted image

Seveda da dajejo, samo ne cisto cisto vsakemu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2008 14:31:51   
krfjolca
A da bi pa tvoji starši vzeli kredit zate, pa ne bi šlo?
Jaz sem se takrat zmenila z atijem, je vzel na svoje ime kredit, jaz sem pa njemu redno plačevala obroke.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.