|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krci v spodnjem delu trebuha
22.8.2007 9:25:08   
pikica030407
vse en lep pozdrav

tudi jaz sem  ta teden zvedla da sem noseca (prvic), do sedaj mam samo potrdilo od nosecniskega testa od ginekologijnje ga se nimam, ker je moja na dopustu in jo ena druga nadomesca. skrbi me, ker vsak dan cutim krce v spodnjem delu trebuha, ceprav niso vsi isti kot pred perilom, je pa tud kaksnen taksen ko sem ga imela prej, ne krvavim, to upam da je dober znak. Hvala za nasvet.
lepo bodite, lepo nosečnost in čestitkeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krci v spodnjem delu trebuha
22.8.2007 9:55:36   
eva78
tudi mene je nekam čudno zvijalo od začetka, sem hodila kar pogosto na wc user posted image . Mislim,da je to čisto ok in da res ne rabiš skrbet, v kolikor ni prisotnega kakšnega krvavečega izcedka.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 10:04:09   
Mateja82
V začetku je tudi mene skoz neki zbadalo, in čutila sem nekaj krčom podobnega, tako da če ni še  kakšnih drugih znakov, vrjetno nimaš kaj skrbet.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2007 13:31:54   
...Martina...
tudi jaz sm imela tako. upam, da imate prav in da je vse ok.
lp

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 13:45:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2007 13:59:56   
mala pikica
Kot je Nalin rekla, se maternica širi, tako da je to čisto normalno. Mislim, da gre skoraj vsaka skozi te krče, ki so podobni tistim pri menstruaciji. Vsaj pri meni so bili.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 15:01:14   
KatyMM
Ste me pa potolažile. Ker mene tudi boli v trebuhu. Pa ne toliko krči, ampak taka napetost - kot pred menstruacijo. Sem že malo zaskrbljena. Pa te bolečine so normalne tudi v začetku nosečnosti - sem namreč v sedmem tednu (6 tednov in 6 dni)?

lp, K.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 15:13:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KatyMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 16:28:43   
filipinka
Mene tudi to muči, tako, da kar pogumno, to je samo znak, da nekdo raste v tebi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2007 17:23:25   
anči13
nč bat to je čist normalno. mene je bolelo 2dni skupaj pol je blo pa bolš.to je velika sprememba za telo.
pa dobrodošla med namiuser posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 11:58:32   
setev
Zivijo!

Tudi mene je zbadalo ze kar od zacetka nosecnostiuser posted image user posted image user posted image , ko sem naredila test. Zdaj sem v zacetku 10 tednu pa me se vedno vcasih zbada. Me je pa v obdobju ko bi imela drugace menstruacijo nekoliko bolj in sem dva dni kar lepo pocivala. Ne skrbi in se poslusaj, vse bo v reduuser posted image user posted image user posted image .

Lepo nosecnost!

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?