Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kravje mleko po enem letu 2.3.2006 18:48:33
|
|
|
|
metaa
|
Ja, vem, spet ta tema. Me pa sam nekaj zanima. Tamala je stara že eno leto in pediatrinja je rekla, naj ji kar dam kravje mleko kot napitek. Že prej sem ji sicer ene tri mesece delala kašice z njim in ni bilo nobene reakcije, količine pa so bile majhne, npr. slab deci, pa še to ene 4-5krat na teden. Ker je zjutraj in zvečer navajena spiti po 2 dcl mleka, me po svoje kar malo skrbi, do zdaj skoraj nič, sedaj pa naenkrat po pol litra mleka na dan, pa še rečit ga ni treba. Rekla je tudi, da ni treba nič gledati na to, koliko ga popije, ko sem jo vprašala, koliko ga mora še popiti na dan (ker do enega leta naj bi ga dobre pol litra vsak dan). A ste ve tudi kar tako prešle iz adaptiranega na navadnega in koliko jim ga sploh še dajete kot samostojni napitek? Res ne vem, koliko je priporočljivo v tej starosti še popiti mleka.
|
|
|
|
RE: kravje mleko po enem letu 2.3.2006 19:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj že od 8 meseca pije kravje mleko.Sedaj je star 10 mesecev in dobi zvečer vsak dan 2 deci mleka,včasih tudi podnevi tudi pire mu delam z njim in še marsikaj bi se našlo,tako da približno vsega skupaj na dan dobi več kot pol litra na dan. Jaz sem mu najprej dajala 0,5 potem smo postopoma prišli na 1,6 in sedaj je na 3,5
|
|
|
|
RE: kravje mleko po enem letu 2.3.2006 19:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 13 mesecih zjutraj in zvečer 200 ml čokolina z alpskim mlekom, čez dan pa ne.
|
|
|
|
RE: kravje mleko po enem letu 2.3.2006 23:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, jaz sem bila malo površna. Alpsko mleko sem mu začela dajati pri 12 mesecih in pol, 3,5, nič razredčeno, nič prekuhano, iz hladilnika, segreto v mikrovalovki.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.