|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kravje mleko
11.5.2010 13:57:54   
daisyb
pozdravljene,

kdaj ste zacele uvajati kravje mleko..in kako? kaksno mleko pa? jaz sem v italiji in imamo aziendo..in mleko doma. ali naj dajem kar nase mleko...

lp,

daisyb
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kravje mleko
11.5.2010 18:07:32   
katra55
Daj kar domače mleko, samo prekuhaj ga prej. V kašice sem ga jaz začela dajati pri 10. mesecih, piti pa ga je začela pri letu in pol, ker sem prej dojila. Dajala pa sem ji domače mleko.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 11.5.2010 18:08:49 >

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2010 20:14:17   
AnciM
Začela pri 6m domačega izpod krave, prevret. Prvi teden samo en obrok in mešan 1:1 z vodo. Drugi teden vsi obroki mešani z vodo. Tretji teden že brez vode, čisto mleko, ker ni bilo nobenih reakcij.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2010 20:35:32   
Anonimen
S KM sem ji razne greske pa keksolinote začela delat pri 1 letu, prej pa z AM ... pa do 16. meseca je zvečer in zjutraj še spila 1 flaško AM, od takrat naprej sem ji pa zamenjala AM s KM ... dam ji tega iz trgovine 3,5 ...

(odgovor članu AnciM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2010 21:55:09   
Urska09
pri 1 letu. počasi. najprej jutranji obrok mlečno-žitne kaše, ostalo še AM. Po parih dneh še večerni obrok. Nato pa še mleko po flaši. Uporabljam pa izključno sveže, nehomogenizirano mleko. Za vse nas.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2010 9:18:54   
kristinaj
pri 8m za gresk,polento na mleku, čokolino.... v flašo sem jima ga dajala pa po enem letu do takrat pa aptamil

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.