|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kratka frizura
15.6.2007 15:24:56   
pajčolanka
za malo okrogel obraz. mam pač viška kil in to se malo vidi tud na ksihtu. grem pa jutr k frizerju pa ne vem no...razmišljala sem o taki čupci od nuške
user posted image
sam da nebi bla črna ampak rjava z blont prameni...neki takega. a bi šlo? ker se moram nuuujno postrič ker je vrooooče.
če ma pa kakšna še kak predlog pa kar na plano...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kratka frizura
15.6.2007 15:37:46   
kaja26
dobra frizurauser posted image user posted image

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 15:42:54   
Ancy
Meni je tudi všeč, mogoče boš edino mela nekaj dela vsak dan z oblikovanjem frizure, če boš želela da bo točno takšna. Edino če maš take v-luft-štrleče lase.... jaz vem, da bi mi vse dol padlo.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 15:48:37   
Špelca21
Jst mam tako frizuro sam da mam rdeče lase (mam tud bl okrogel obraz). Pa morm rečt da je zelo enostavna za oblikovat jst sm v cca. 10 min zrihtana (pranje+sušenje+oblikovanje).

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 15:50:21   
pajčolanka
ma sej nebi si vsak dan tako v luft delala, mogoče bi šla malo s prsti skozi lase da nebi bili čisto dol popeglani, ampak špičkov si nebi lih vsak dan. mislite da bi šlo na malo okrogel obraz? nuška ma sicer zelo lep obraz...
ajavšeč mi je pa ravno zato ker je bolj kratka in bom upam mela malo dlje mir. ker mi kar hitro rastejo lasje in pol če frizerki trikrat ne rečeš naj kar oreng zadaj stran zreže si lahko čez dva mesca spet pri frizerjuuser posted image . al pa še prej. sej tole je zadaj kar konkretno stran zrezano, ne?user posted image

< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 15.6.2007 15:52:38 >

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 16:12:38   
srursa
Najbolje, da vprašaš frizerja za nasvet. Moj me vedno tako postriže, da si lahko jaz sama oblikujem frizuro in je taka kot pri njemu. Upam, da imaš dobrega frizerja.

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 16:30:06   
pajčolanka
ma sej frizer je okej, sicer me ne striže vedno ista ampak sem včasih šla kam drugam na koncu pa še vedno nazaj k temu. je več punc pol te pa striže katera te, samo do sedaj še nikoli nisem imela točno nagledane čupce, to hočem. sicer je zmeraj vredu sam zdaj bi rada pa res kratko in tale od nuške mi je ah in oh fuuuul dobra.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2007 16:39:35   
Anonimen
Frizurca mi je ful všeč, sam če boš hotla vzdrževat tako, ne da bo kmalu kr neki, boš morala pogosto hodit k frizerju. Jaz moram na 6 tednov hodit, ker nisem več ničemur podobna, imam pa podobno frizurco. Sem upala, da ne bo treba tako pogosto, pa sem zdaj na kratkih laseh ugotovila, da mi res ful hitro rastejo. Prej na dolgih se to ni videlo toliko.

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2007 17:59:52   
Anonimen
Taka frizurca ti pride v poštev, če nimaš spredaj nobenega vrtinca.
Delanje frizure vsak dan ni problem, problem prej rata zadaj, ker se ti lahko hitro naredi luknja.

Meni je zelo všeč, je pa res, da boš morala biti skoraj vsak mesec pri frizerju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2007 18:27:54   
pajčolanka
en majhen vrtinec je zadaj nekje, ma sej ni treba da bo vsak dan taka čupa, sej zrastejo pa je narastek, ampak tako na dva mesca ali pa mogoče kak teden prej bi že šla k frizerju...point je da četud mi bojo pri tej čupi zrastli dva cm bo še vedno kratka frizurca...mogoče ravno ne čisto taka kot prvi dan od frizerja ampak okej...zato mi je všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?