Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 16:56:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 17:09:42
|
|
|
|
tinčica
|
ja sem najdla na internetu lahka mi kera napiše izkušnje al pa če ve od kakšnega kako info.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2006 17:12:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 17:24:43
|
|
|
|
tinčica
|
ja ampak baje se ful čaka, no jaz bi šla kar tko drugač pa me zanima bolj za prijateljico k ima raka in so ji dali še največ eno leto življenja stara je pa 33 let pa 2 otroka ima.
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 19:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica za prijateljico k ima raka in so ji dali še največ eno leto življenja stara je pa 33 let pa 2 otroka ima. Upam da ni preveč osebno tole, ampak a je mogoče ločena ta tvoja prijateljica?
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 19:33:33
|
|
|
|
tinčica
|
ma ne vem, mislim da se je ločila, ker jo nisem dolgo vidla,je pa od mojga fanta sodelavka in mi je povedal.
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 19:59:21
|
|
|
|
.ču
|
Ja to je res G.Dumančič...zlo pohvalijo ljudje. Ordinacijo ima v hotelu Larix,se pa res kr precej čaka. Samo,če boš ali bo ta tvoja kolegica vztrajala in povedala kakšna je situacija,bo verjetno tud prej pršla na vrsto. Lp in vso srečo!
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 20:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mami je mela v četrtek kemo in mi je pravila, da je govorila z eno mamico dveh otrok, staro 33 al 34 let, ločeno in da ful da na to bioenergijo pa to. Pa sem kr preblisk dobila, da gre mogoče zanjo. Pa še to, moja svakinja je šla k njemu, totalni nejeverni Tomaž. Ni sicer ozdravljena, ampak ji je pomagalo in je bla totalno presenečena nad njegovo močjo. v glavnem
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 20:18:23
|
|
|
|
bamby
|
Moja mama in ata hodita 2x na leto gor. Tudi telefonsko številko ima. Oba sta izredno zadovoljna, saj drugače ne bi hodila že kake 3 leta . Res je to, da je potrebno zelo dolgo čakat na vrsto. Glede na to, da ima tvoja prijateljica raka, bi morala povedat situacijo in bi jo zelo verjetno vzeli preko vrste, kot to menda storijo večkrat. Tudi moja sestrična je bila zelo bolna in so jo zelo hitro sprejeli. Danes je praktično zdrava. Zdravniki so jo samo filali z zdravili, ki so ji še slabšali izvide, dokler ni po televiziji gledala oddajo o njem in je takoj kontaktirala z njim.
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 21:45:01
|
|
|
|
tosja
|
Poznam samo gospoda TOMISLAVA BRUMCA. ki dela po metodi gospoda DUMANČIČA (njegov učenec) in dela v aparthotelu ROSA v Olimju. Lahko izrečem same pohvale Če pa ima prijateljica raka pa bo takoj prišla na vrsto!!!
|
|
|
|
RE: kranjska gora- bioenergetik 25.8.2006 23:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridružujem se Tosji. G, Tomislav Brumec je idealen človek. jaz hodim k njemu že dve leti in lahko rečem, da sem tam videla že marsikaj in tudi z dosti ljudmi sem govorila, ki so imeli takšne ali drugačne težave. Ozdravi praktično vse od raka, tumorjev, multiple skleroze in še mnogo drugih bolezni. Tomo je res dober in ti priporočam, da greš k njemu. Šele ko si tam in ko vse to vidiš in slišiš, si res začuden. Pri njemu mislim, da ni take čakalne vrste, je pa res v Atomskih toplicah v aparthotelu Rosa. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?