|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kranjčanke
31.1.2011 20:29:45   
Anonimen
zanima me ene par uprašanj, ker nočem, da me kdo spozna bom anonimna. Verjetno se je po skoraj 10 letih kaj spremenilo, glede pregledov v nosečnsti, znima me predvsem za kranjsko p. Tiste, ki imate svoje G v porodnišnici, pri kolkih tednih je prvi pregled in kdaj naredi uz, ker nisem ziher, da ga majo v ambulanti, ker tolk let nazaj je bil v kleti, ali je še tako? Kam se obrniti recimo v primeru kakšne krvavitve? Pa pol na koncu nosečnosti, a delajo še samo amnio, al tut kake ctgje? Uglavnem rabim izkušnje vas, ker moje so že kr nazaj. Pa hvala že naprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kranjčanke
31.1.2011 20:42:50   
tintin
Uz je še zmerom v kleti. Prvi pregled - UZ je ponavadi pri cca 7-8t, prva posvetovalnica pa pri cca 10-11t. Vsako posvetovalnico daš kri in vodo zgoraj v laboratoriju. UZ je potem še pri 12t (nuhalna, ki ni obvezna), 21t in 33t. Na koncu nosčnosti pa so ctg-ji in amnio na dan roka ter na par dni po roku (če greš čez rok). V primeru krvavitve greš na ginekološko urgenco, ki je v porodnišnici 24 ur na dan. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kranjčanke
1.2.2011 11:37:18   
Anonimen
tintin: hvala za obrazložitev, malo je pa drugače ja. A te lahko uprašam kdo je tvoj G ali je to utečena praksa pri vseh? Pa še to a je v posvetovalnici treba zjutraj kri in vodo in potem čez dve uri nazaj? hvala in lep dan ti želim.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kranjčanke
3.2.2011 10:18:42   
benika
Pripadata ti prvi, potrditveni UZ (naročiš se v UZ ambulanti, UZ je še vedno v kleti). Nato nekje od 12. tedna naprej hodiš na posvetovalnico. Greš v P, prvi štuk v laboratorij, te zvagajo, zmerijo pritis, vzamejo kri, daš vodo. Pazi, da greš vedno najprej lulat, šele nato daš kri. Nato vzameš karton in greš v pritličje, kjer ti sestra vzame karton+ materinsko in te naroči ob določeni uri. Včasih prideš nazaj, včasih pa kar počakaš (odvisno od gužve). Nato ti od UZ pripada le še morfologija v nekje 22. tednu. Nuhalna v 12. tednu je plačljiva, prav tako vsi 3D, 4D UZ. Število UZ je seveda odvisno od poteka nosečnosti in od dobrote tvojega G, uradno pa ti pripadata le 2 (tistega po 33. tednu ni več).

Če zakrvaviš greš v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Oblačila
Michonne RR

Kako pogosto kupujete otroška oblačila?

Vsak teden (9%)

1x na mesec (11%)

Ob menjavi sezone (11%)

Po potrebi (69%)


Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!