|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kraljevska pedikura
14.6.2007 22:04:27   
2mak
Zanima me, če je bila katera med vami že kdaj v Portorožu na "kraljevski pedikuri" v Wai thai-ju? Jaz sem bila namreč pred dnevi in sem bila totalno razočarana. Razen tega, da me je ženska, ki me je urejala s pilo ful grdo podrgnila po zunanji kosti na gležnju in po spodnjem delu noge (imam še vedno dve krasti!), me je ranila še ob palcu, da se mi še vedno temno pozna od krvi, nalakirala mi je nohte kot da lakira prvič (sama si jih res lepše nalakiram, pa nisem noben profi v tem!) in na koncu, ko je ona že zaključila, sem jo morala prositi, če mi lahko očisti parafinsko oblogo po nogah, ker sem jo imela še kar po kupčkih (predvsem na zadnjem delu nog). Lak, ki ga je uporabila se je sušil cca 20 minut (halooo???) in pedikura, ki naj bi trajala 90 min, je v resnici trajala ene 15 minut manj!

Povedano po pravici, najprej sploh nisem dojela kaj se dogaja, sedaj pa to malo premlevam in se mi zdi res porazno! Ob desnem palcu sem imela tudi eno rdečo pikico za katero je posumila, da so glivice. In mi je kar z nohtom (na roki je imela rokavice), podrgnila čez to pikico, češ saj bo počila, pa bo ok. Zabolelo me je, a pikica ni počila, pa tudi glivice niso bile.

Vedno bolj imam občutek, da bi bila to res kraljevska pedikura, če bi jaz govorila italijansko in ne bi bila le mlada punca iz notranjosti Slovenije.

Te pedikure sem se že dolgo veselila in sem bila res zadovoljna, ko sem si jo končno lahko privoščila. Sedaj pa me tja ne dobijo več! (No, bon za kraljevsko manikuro bom pa le izkoristila! V upanju, da bo kaj drugače!)

Kaj si o vsem tem mislite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kraljevska pedikura
15.6.2007 7:52:02   
BLAŽIKA
Jaz sem tudi bil ana pedikuri pa sem tam res uživala in noge sem imela kot dojenček na koncu.
To kar pa so delalai s tabo pa je totalno amatersko. A jim nisi na koncu nič rekla?user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2007 10:23:23   
Naja31
Napiši jim en mail in se pritoži.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2007 14:20:19   
Taula
Pritoži se.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2007 14:22:04   
Mina1
Vidiš, zato jaz raje to uredim doma in je ful lepo, pa raje zavijem na kraljevsko solatkouser posted image user posted image user posted image , pa še ceneje jeuser posted image .

mal se hecam no...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2007 14:26:10   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Vidiš, zato jaz raje to uredim doma in je ful lepo, pa raje zavijem na kraljevsko solatkouser posted image user posted image user posted image , pa še ceneje jeuser posted image .

mal se hecam no...

veš maš čist prov. jst si bi tudi rajši privoščila solatko.
se moraš pritožit. obvezno.
drugič se prej pozanimaj kam greš.
domača je pa še vedno najboljša. pedikura mislim.
sej to pa zdej res ni več en bau bau.
edino, če hočeš res biti IN.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2007 20:43:13   
2mak
Sem sem šla samo zato, ker sem imela darilni bon. Moram pa priznat, da se prej nisem nič pozanimala, ker se mi je zdelo samoumevno, da bo dobro. No, pa ni bilo. Še danes sem moji mami pokazala kako imam nalakirane nohte, pa ni mogla verjet - je rekla, da si ona sama bolje nalakira (pa to še preden sem ji razložila celo zgodbo). No, saj ni konec sveta, me je pa samo zanimalo kaj še kdo drug misli o tem. Se pa definitivno strinjam, da je kraljevska solatka boljša izbira! Njamiii... Lp vsem!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!