Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krči pri štirih mesecih 15.8.2011 13:13:25
|
|
|
|
Doll
|
za par dni poskusi mleko brez laktoze
|
|
|
|
RE: krči pri štirih mesecih 15.8.2011 13:22:43
|
|
|
|
olimia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll za par dni poskusi mleko brez laktoze pri nas je tudi to pomagalo
|
|
|
|
RE: krči pri štirih mesecih 16.8.2011 12:01:25
|
|
|
|
mavrica24
|
Pozdravljena! Mogoče niso le krči, ampak je mali preobčutljiv ali alergik na kaj. Pri nas je bilo isto, vseskozi jok, sem polno dojila, poskušala malo preverjat, kaj mu paše in kaj ne, pa brez uspeha (sledi hrane so namreč še dolgo v tvojem mleku, pa itak poješ ogromno različnega). Zato sva bila pri 4-ih mesecih napotena na gastro oddelek na pediatrično, po krvi sicer ni pokazalo nič (je bil še premajhen), a jaz sem šla preventivno na strogo dieto brez mleka in jajc (ter sojinega lecitina, ki je v večini izdelkov!)- pa je zelo pomagalo. Že po 14 dneh je bilo občutno boljše, pri enem letu sva lahko oba spet začela jesti normalno. Tako da ni samo to, da poskušaš mleko brez laktoze... Lahko, da je to, lahko pa kaj drugega. Najbolje, da ti pediater čimprej da napotnico in naj vaju tam pogledajo in spremljajo. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Številka žabicKatka123 RRkatero številko žabic kupiti za novorojenčka? 56 (
87%)
62 (
13%)
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!