Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 4.11.2008 15:28:47
|
|
|
|
Shuka
|
Glen - magnezij pomaga proti krčem kjerkoli v telesu. Sama ga preventivno vzamem vsak dan, sploh proti večeru, ko mi trebuh bolj trdi. Probaj preventivno 2x na dan vzeti ali Magnesol(150mg) ali FidiMAg (300mg) pa boš videla, če se ti je kaj umirilo. Če so pa krči zelo boleči in ne popustijo pa nemudoma v bolnico. Ampak mislim, da bi ti magnezij lahko pomagal.
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 4.11.2008 15:38:05
|
|
|
|
Naja30
|
Mogoče so pa vezi, ki te zategnejo, ko se prehitro hočeš obrnit ali premaknit? Mene tako kot opisuješ boli npr. ponoči, ko se obračam in moram prav razmišljat zraven, da se bom lepo obrnila. Ali pa če hočem iz ležečega položaja vstat brez da se obrnem najprej na bok.
|
|
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 4.11.2008 15:55:27
|
|
|
|
Pacota
|
Po mojih izkusnjah so to le vezi, ki zategujejo. Magnesol pa le nabavi, lahko tudi 3tbl/dan, pomembno pa je, da si pri jemanju vztrajna in ga jemljes dovolj casa in redno, da dosezes ucinkovoto koncentracijo v krvi (tako pravi moja gin), pa se prebavo poslihta!
|
|
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 4.11.2008 19:58:03
|
|
|
|
glen
|
Punce hvala za odgovore,takoj jutri zjutraj skočim v lekarno po magnesol,pa če še prebavo porihta je pa še dodaten plus. hvala še enkrat. Lp
|
|
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 5.11.2008 12:09:53
|
|
|
|
sye
|
Tudi jaz imam krče, vendar samo na desni strani in to zelo nizko, med sramno kostjo in nogo (malce višje). Res je, da izko nosim, vendar sem šla h ginekologinji, da me pogleda, ker me je skrbelo. Aja sem pa v 21. tednu. Najprej mi je rekla, da je lahko tudi slepič. Pregledala me je in pravi da sem lepo zaprta. Dala mi je buscopan in magnesol, pa počivat moram. Ne vem čist glih dobr kaj je mislila s tistim slepičom, tako da me kr malce skrbi. A je imela katera podobne izkušnje?
|
|
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 5.11.2008 21:14:48
|
|
|
|
glen
|
Sve Nebi poznala odgovora na tvoje vprašanje. Mene pa je nategovalo čisto ob boku(ob strani) malo više,ampak hvala bogu je prenehalo,in res je bilo bolj kot nategovanje kot krč. Vseeno pa sem si danes kupila v lekarni magnesol,katerega sem že začela pridno piti.
|
|
|
|
RE: krči na desni strani trebuha-25 ted? 5.11.2008 21:15:17
|
|
|
|
glen
|
Sve Se opravičujem syw
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?