|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči na desni strani trebuha-25 ted?
4.11.2008 15:14:46   
glen
Pozdravljene.
user posted image sem 25 ted. in že ene dva dni občasno začutim kot en mali krč v trebuhu ampak čisto obstrani.
Krč hitro popusti,sam je pa malo zoprno.
Prej se je to pojavilo samo kdaj pa kdaj ponoči ko sem se prehitro hotela obrniti iz enega boka na drugi,zdaj pa me zgrabi tudi tako podnevi.
Je razlog za skrb?
Berem da proti krčem pomaga magnesol,samo več al manj so vse ki so pisale da jim je magnesol pomagal ,imele krče v nogah.
hvala za kakršenkoli nasvet
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči na desni strani trebuha-25 ted?
4.11.2008 15:28:47   
Shuka
Glen - magnezij pomaga proti krčem kjerkoli v telesu. Sama ga preventivno vzamem vsak dan, sploh proti večeru, ko mi trebuh bolj trdi.
Probaj preventivno 2x na dan vzeti ali Magnesol(150mg) ali FidiMAg (300mg) pa boš videla, če se ti je kaj umirilo. Če so pa krči zelo boleči in ne popustijo pa nemudoma v bolnico.

Ampak mislim, da bi ti magnezij lahko pomagal.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 15:38:05   
Naja30
Mogoče so pa vezi, ki te zategnejo, ko se prehitro hočeš obrnit ali premaknit? Mene tako kot opisuješ boli npr. ponoči, ko se obračam in moram prav razmišljat zraven, da se bom lepo obrnila. user posted image  Ali pa če hočem iz ležečega položaja vstat brez da se obrnem najprej na bok.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 15:55:27   
Pacota
Po mojih izkusnjah so to le vezi, ki zategujejo.

Magnesol pa le nabavi, lahko tudi 3tbl/dan, pomembno pa je, da si pri jemanju vztrajna in ga jemljes dovolj casa in redno, da dosezes ucinkovoto koncentracijo v krvi (tako pravi moja gin), pa se prebavo  poslihta!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2008 19:58:03   
glen
Punce hvala za odgovore,takoj jutri zjutraj skočim v lekarno po magnesol,pa če še prebavo porihta je pa še dodaten plus.
hvala še enkrat.
Lp

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 12:09:53   
sye
Tudi jaz imam krče, vendar samo na desni strani in to zelo nizko, med sramno kostjo in nogo (malce višje).

Res je, da izko nosim, vendar sem šla h ginekologinji, da me pogleda, ker me je skrbelo. Aja sem pa v 21. tednu.
Najprej mi je rekla, da je lahko tudi slepič. Pregledala me je in pravi da sem lepo zaprta. Dala mi je buscopan in magnesol, pa počivat moram. Ne vem čist glih dobr kaj je mislila s tistim slepičom, tako da me kr malce skrbi.
A je imela katera podobne izkušnje?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 21:14:48   
glen
Sve
Nebi poznala odgovora na tvoje vprašanje.
Mene pa je nategovalo čisto ob boku(ob strani) malo više,ampak hvala bogu je prenehalo,in res je bilo bolj kot nategovanje kot krč.
Vseeno pa sem si danes kupila v lekarni magnesol,katerega sem že začela pridno piti.

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 21:15:17   
glen
Sve

Se opravičujem syw

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 21:16:12   
glen
Ma joj,to je pa rezultat ko delam dve stvari hkrati.user posted image
SYE

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?