|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči in pikanje
18.1.2011 11:26:59   
huda83
Drage nosečke!

Sem v 12. tednu nosečnosti. Že kak mesec me pika, kot bi dobila M. V nedeljo zjutraj sem rahlo krvavela, bila v bolnici, dobila Buscopan, z detetom je baje vse ok.

Zanima me, ali ima katera podobne težave in kako si pomaga?

Hvala in LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči in pikanje
18.1.2011 18:14:23   
divans1
Čimveč počivaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2011 16:11:09   
Anonimen
sama sem sicer šele v 9. tednu me pa že od začetka rahlo špika ( kot pred menstruacjo) nism pa nič krvavela. zdaj čakam na pregled pa bomo vidli kaj bo ginekologinja rekla.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2011 20:35:43   
tanja1980
pij velik magnezija, donat magnesol tablete iz lekarne..

lahko boli tudi od sirjenja maternice in vsega...meni je pomagalo, ker je bol sploh prvic kr zoprno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2011 8:32:59   
alenkapia
jaz sem krvavela prva dva mesca oz. skoraj tri (kr 4 krat sem bila pri ginekologinji). nič druga kot samo mirovanje, zdaj pa sem v 27. tednu in se lahko normalno gibljem.
lp, Alenka

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!