Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krči in kakanje pri treh mesecih 13.6.2008 16:48:06
|
|
|
|
Zofy
|
A si sigurna, da so krči? Moja mala bo nasl. teden stara 3 mesece in tudi ona je ta teden pričela z nekimi kriki in zelo intenzivnim in glasnim jokanjem oz. kričanjem. Prav vijolična rata v obraz . In to ji sploh ni podobno, še nikoli ni tako jokala . Sem mislila, da je morda zato, ker je slabo vreme in je ful utrujena, pomislila sem pa tudi na krče, ker se malo zvija in steguje med jokanjem. Žal ti nisem pomagala...sem na istem kot ti očitno. Aja, kapljic pa ne uporabljam, saj je do sedaj ni skorajda nič zvijalo...
|
|
|
|
RE: krči in kakanje pri treh mesecih 13.6.2008 17:20:01
|
|
|
|
san
|
pri nas je situacija podobna, sm kat potolažena, da ni sam pri nas tako. pomaga pa nam tudi nič, žal.
|
|
|
|
RE: krči in kakanje pri treh mesecih 13.6.2008 18:25:08
|
|
|
|
Zofy
|
uf san, pol smo že 3je . Se kar bolje počutim ko vidim, da nisem sama
|
|
|
|
RE: krči in kakanje pri treh mesecih 13.6.2008 20:24:17
|
|
|
|
živa eva
|
pozdravljene! ravno zarad tega sem šla na forum, da vidim, če se še keri to dogaja! Moja mala je bla 3 mesece stara prejšnji teden, pa vrešči že dva dni skupi. A je kakšna teorija na to temo? Lp!
|
|
|
|
RE: krči in kakanje pri treh mesecih 13.6.2008 21:03:36
|
|
|
|
luckyy
|
Ah, potem pa nas je kar nekaj takih... Upam, da bo kmalu bolje. Mislim pa, da so krči, saj nogice zvija čisto k trebuščku in se napenja... Pri nas se začne že okrog 5-ih, 6-h zjutraj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?