Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krči - kot pred menstruacijo 13.1.2005 19:05:00
|
|
|
|
PBJ
|
Ja, jaz sem imela takšne krče, kot pred M. Še sedaj, ko sem v 15. tednu me tu pa tam zgarbi kak krč, a nato popusti. Lp:)
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 13.1.2005 19:13:49
|
|
|
|
b.j.n.
|
Zdravo, Jaz sem imela enake znake kot pred M, ki je potem kar ni bilo. Tudi sedaj me vcasih malo zagrabi, posebej po jedi ali ce me na WC tisci; barbara
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 13.1.2005 19:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi, na začetku, kakšen mesec ali malo več, potem pa je minilo.
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 13.1.2005 19:54:57
|
|
|
|
mika
|
Enako kot splišni
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 13.1.2005 20:17:39
|
|
|
|
SU
|
Se tudi jaz pridružujem-je bilo tako, da nisem vedela ali bo M ali sem res noseča...LP
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 14.1.2005 11:37:06
|
|
|
|
Kety
|
Tudi jaz sem imela krče en teden pred predvideno M in potem še kaka dva tedna...zdej je pa vse ok, razen to, da imam angino in jem antibiotike:( Srečno! LP
|
|
|
|
krči - kot pred menstruacijo 14.1.2005 12:04:20
|
|
|
|
Šoni
|
miskahiska lep pozdrav:), to je cisto normalen pojav, nic bat, saj se maternica razteza ker se plod:duda: pač razvija in hitro raste.. V času menstruacije se pa maternica krči, zato so takrat močnejše bolečine.. Lp, Šoni:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?