|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčki
20.1.2007 11:50:39   
GOLCI
Živijo,imam 6 tednov staro pikico in jo dajejo krči, predvsem zveček ko se podojiva oz. pred spanjem. Sedaj uporabljava kapljice Lefaxin. Zanima me če kdo pozna kakšne druge kaplice ki bolj pomagajo oz. varianto kaj najbolj pomaga.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčki
20.1.2007 13:07:06   
krfjolca
Vsakemu pomaga nekaj drugega. Poišči malo z iskalnikom, o krčih se je že veliko govorilo. Obstaja cela paleta različnih sredstev, ki naj bi pomagala, večinoma pa kolike minejo, medtem ko eksperimentiraš z njimi. Nekje pri 3-4 mesecih. Mi tudi še čakamo te lepe čase user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu GOLCI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2007 13:19:42   
ČebelicaMaja
Mi smo tudi imeli zelo močne krčke, ki pa so minili tam okoli 2,5 mes... smo sprobali vse- kaplice, kopel, masažo, zamenjal mleko... pomagale so nam Sab simplex kapljice in nošenje po rokah in seveda čas... verjemi, da bo boljeuser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2007 13:22:35   
najina pikica*
res je o tej temi je že zeloooo veliko napisanega...vsakemu otročku pomaga nekaj druzga...jst sm eksperimentirala z kaplicami sab simpleks in planteks čajčkom-pa brez uspeha....pol sm mu pa sama naredila čaj iz janeža,kumine,majarona in koprca-pa so krčki čez noč zbežali stran (star je bil 5 t)...tako,da moraš mal inprovizirat,da pridež do tistega kar mu res pomaga....
ti napišem še par stvari proti user posted image  krčkom:
-antifalt kaplice (dobiš samo v avstriji)
-lefakson kaplice
-sirup iz želišč (ljubljanske lekarne)
-colikind (homeopatske kaplice)
-kaplice iz koroških lekarn,....
-različni čaji...

upam,da se čimprej znebite teh krčkov....user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2007 16:52:40   
borovnička
Našemu ni nič pomagalo.user posted image Probal smo pa vse po malem. Najbolj se je umiril, če smo naštimali muziko bolj naglas, ga vzeli na roke, tako da je bil obrnjen na trebuščka in se je umiril.user posted image Mal se je sicer še zvijal, ampak je blo boljše. Ko je pa dopolnil točno tri mesece, so pa krči čudežno izginili.user posted image

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 10:49:35   
asso
Mi nismo poskusli glih vsega ampak sem štartala najprej na naravnih zdravilih. Kapljice Koroških lekarn... ni bilo učinka. Nato sem šla na homeopatske Colikind in sem jih po navodilih dajala redno pred vsakim dojenjem. Krči so se po ene dveh dneh zmanjšali in ugotovila, da Colikind ublažijo krčke tako, da smo še danes (4 mesece) na Colikind-u in upam, da bodo čimprej mimo.
Prvi hčerki so pa pomagale Lefaxin....

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 10:53:33   
Anonimen
Nam je pomagal čas Plantex, ki se kupi v lekarni.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 11:48:21   
čuko
NO mi smo pa stari 1 leto, pa se še vedno bojujemo z krči. Nam pa ne pomaga nič, imeli smo kapljice iz avstije, koropških lekarn, iz amerike, razne čaje, brinjevo kremo, weleda olje in nič ne pomaga.

Upam, da najdeš pravo strav in da vam hitro minejo, ker nikomur ne privoščim tega, kaj še moj sonček zdaj trpi. Pravijo da je vse odvisno od imunskega sistema in da enkrat mine.

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2007 12:03:25   
ninu
Čuko, nisi edina, ki ima te težave že toliko časa. Moja princeska ima 8 mescev in jo zvija ne glede na to kaj poje. V bistvu se bojujemo s prebavo skoz, že od rojstva. Pa ste dali čez kakšna testiranja na alergije ali kaj podobnega?

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?