|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči zaradi prebave
9.12.2005 10:02:55   
Anonimen
Ker sem res že malce obupana zaradi svoje grozljive prebave sem se morala k vam obrniti za tolažbo.

Sem v 20. tednu in imam že kašne 2 meseca grozne težave s prebavo user posted image . Vsako jutro po zajtrku me v 15h minutah do konca zašraufa in prečrviči, potem pa wc. Če se to zgodi le po zajtrku je velika sreča, včasih se mi to dogaja tudi po ostalih obrokih. user posted image user posted image .

Skratka mene zelo skrbi če otroček čuti te moje bolečine, a to nanga kej vpliva (da ne bo čist zakompleksan vn pršu user posted image ).

Če pa pojem kakšno stvar ki zapira, potem pa 100 let ne grem na wc in potem raje potrpim šraufanje, pa se vsaj "spucam"...

A ma katera kakšno idejo, kako tole zrihtat???

hvala vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči zaradi prebave
9.12.2005 10:11:20   
Lorena
Sicer ne vem, če razmišljam pravilno, ampak mislim da bi ''morala'' ostat hrana v tebi vsaj en čas...user posted image  Če je pa tako po vsakem obroku...user posted image  pa že 2 meseca...user posted image Ne vem, res.

To je samo moje mnenje.
Morda ti bo katera druga znala kaj pametnega povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2005 10:29:02   
NRMM
Takšne probleme sem jaz imela skoraj 6 mesecev nosečnosti, potem pa so se čez noč prenehali user posted image , ampak me je sedaj začelo zopet črvičit, tako da včasih ne vem ali so popadki ali prebava ampak slednje vedno ''zmaga''.
Ginekolog je rekel, da to ni nič nevarnega za user posted image , je pa res, da takrat, ko me zvija po črevih , dete postane malenkost bolj nemirno, ampak temu jaz pravim kot psihično zdravilo, takrat ga božam da se umiri, jaz pa pozabim na bolečine zaradi prebave user posted image .

Če pa bo dete zakompleksano ven prišlo, pa ti javim še ta mesec user posted image user posted image . Nič bat, otroček je v maternici zavarovan skoraj pred vsem, sploh pa pred navadnimi prebavnimi motnjami.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 10:56:08   
Sibil_
Preveri prehrambene intolerance.
Meni je enako delalo po mleku in imam intoleranco na laktozo.user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 11:14:50   
lenika
Tudi meni se občasno pripeti kaj podobnega, posebej, če ne pazim dovolj pri hrani in jem preveč mastno ali sladko hrano ali pa, če so obroki preobilni. Poskušaj jest nekaj časa čim lažjo hrano, jej večkrat na dan in po malo, za prehranjevanje si vzemi čas, torej jej kar se da počasi.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......