Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 15:14:33
|
|
|
|
Samoyedka
|
Jaz sicer takšnih težav posebej nisem imela, ampak se mi zdi da pomaga proti temu magnezij, ki ga lahko piješ v nosečnosti. Ti pa priporočam raje kakšnega iz lekarne kot pa te poceni variante iz DM in podobno Verjetno ti bodo pa odgovorile še punce, ki bolje poznajo to zadevščino. Pa lepo nosečnost še naprej
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 15:43:19
|
|
|
|
2 Sraki
|
Ja magnezij pomaga. Jaz sem ga morala piti tik pred spanjem, da mi je potem držal do jutra .
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 16:13:43
|
|
|
|
alja01
|
Mene so lovili krči v mečih, pa sm tud pila magnezij (iz lekarne) po navsetu moje G.
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 16:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa kalcij tudi pomaga. Mi je ena napisala, da kao magnezija pa kalcija naj skup ne pijem pa sem se pol odločila pa pila samo kalcij in se je stvar ful popravla. Prej me je zgrabil krč vsako noč in to boli ko , zdaj se je pa stvar malo umirila in upam, da tako tudi ostane. Drgač pa je meni reko ginekolog za Magnesol, da pomaga. LP
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 17:35:51
|
|
|
|
Ajvy
|
A ni tko, da moraš glih magnezij in kalcij skupaj pit, ker kao en drugmu pomagata pri tem, da ju človek lažje prebavlja.. sploh pa to priporočajo ljudem, ki težko prebavljajo kalcij... Mene so tudi krči v nogah grabli, no me še vedno grabijo , hvala za nasvet
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 20:17:06
|
|
|
|
blue sky
|
Mene so tudi grabili krči, zato me je moj dragi vsak dan zmasiral. Kako pogrešam to
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 21:01:06
|
|
|
|
TONČI.
|
Sem pila magnezij po priporočili G. Kupovala semm ga v lekarni. Tistega, ki jih je po 20 skupaj.
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 1.6.2007 22:56:02
|
|
|
|
blue sky
|
Proti krčem in tudi otrdevanju trebuha pomagajo magnezijeve tablete Magnesol.
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 2.6.2007 13:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem magnesol zaradi krčev, namesto umetnega kalcijs pa velike količine mleka in jogurtov . Pa tudi Centramed mami še vedno vzemem vsak drug dan.
|
|
|
|
RE: krči v mišicah v nosečnosti 2.6.2007 14:39:42
|
|
|
|
tonja
|
Jaz tudi pijem Magnesol pa kakšno banano pojem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?