|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči
25.4.2005 11:57:34   
chips
Punce pomagajte mi!!
Ali ima še katera krče in sicer jih imam na levi strani .Čez dan ne toliko,imam jih bolj zvečer!!Tako da ponoči skoraj nič ne spim.Me zgrabi tako močno da še noge komaj premaknem!!!
:((:((:((:((:((
Nevem kaj bi to bilo??
3.5. imam drugi pregled in bomo videli kaj bo povedal G.
8.5. mi poteče bolniška upam da mi bodo podaljšali!

LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krči
25.4.2005 12:54:53   
ery
Joj, mene tudi grabijo krči zadnje čase. In to v levo nogo zadaj pod kolenom-kako se že reče temu? :zmeden:

No in to res boli grozno.... Ali moram kake vitaminčke pit?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krči
25.4.2005 13:12:22   
girly
krči se pojavljajo zaradi pomanjkanja kalcija, tko da kr malo kalcijevih šumečih tablet, pa veliko mleka, mlečnih izdelkov in baje pomaga tudi večerna masaža nog.

lep pozdravček :kuza:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krči
25.4.2005 13:25:19   
chips
JOJ, pozabila sem povedati da me krči grabijo na levi strani trebuha!!!
Opažam da imam tak rumenkast u+izcedek in ima malo vonja ,ali mislite da imam vnetje??
Ali je to lahko kaj narobe z :duda:?????'
:zmeden::zmeden:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krči
26.4.2005 8:02:36   
bobek05
Jaz imam belkasto-rumen izcedek že celo nosečnost - to je zaradi hormonov in če te ne srbi ali peče, potem je vse OK. V nasprotnem primeru povej G, ki ti bo najverjetneje predpisal Canesten vaginalete (le v primeru vnetja)...

Izcedek žal ne izgine. Jaz sem v 31t, pa se mi zdi, da je vedno močnejši. Če te zelo moti, potem začni uporabljati tanke vložke...

Glede krčev pa tole - krče imam že SKORAJ celo nosečnost, v zadnjih tednih so se še okrepili. V večini primerov gre za krčenje maternice, v kasnejši nosečnosti pa če ti zraven še otrdeva trebuh, pa že za lažne popadke... Proti krčem ne moreš narediti kaj dosti - mislim, da nekatere uporabljajo magnezijeve tabletke, ki jih kupijo kar v lekarni ali Mullerju.. Če krči po nekaj sekundah minejo, potem ni razloga za paniko. Če pa bolečina drži non stop npr. pol ure, potem pa je bolje da se odpraviš v porodnišnico ali poklišeč G, da preverijo kaj je narobe...

Lepo nosečnost ti želim...

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krči
26.4.2005 9:36:01   
superfly
Punce,

proti krčem v nosečnosti pijte Magnesol šumeče tablete (boljše kot une nevadne iz drogerij) in pa kalcijeve šumeče teblete (tudi boljše kupit v lekarni). Pomaga tudi masaža nog s kakšno fino kremo (Herbion z deteljo in divjim kostanjem), med spanjem pa si noge podložite z blazino, tako da so noge višje od bokov. Jaz sem imela krče od samega začetka, tako v trebuhu kot v nogah, pa mi je ginekolog predpisal omenjeno in stanje se je precej izboljšalo. Je pa treba mesec dni pred rokom nehat pit magnezij in kalcij, saj lahko preprečita popadke.

pa lepo nosečnost,
superfly

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......