Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kozmetika za novorojenčke 11.9.2004 17:45:39
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem kupila (kozmetika + ostalo): - vato (cik-cak zložena) - palčke za ušeska (posebne za dojenčke, s katerimi se obriše samo zunanji del ušesa) - razne mini in maxi brisačke (lahko tudi tiste s kapuco) - čistilne robčke (Pampers sensitive, Nivea...) - pleničke (jaz- Fixies New Life) - kopel (jaz- Bubchen..lahko posebej kupiš tudi oljno kopel) - kremica za ritko (lahko kar tisto iz lekarne, jaz- Bubchen) - 70 % alkohol (čiščenje popka) - fiziološka raztopina (za nosek) - termometer (digitalni, za vodo) - aspirator za nosek - škarjice za nohtke - naravno spužvo za umivanje - šampon - Bepanthen - najbrž sem veliko stvari še pozabila..ampak naj me katera dopolni.. Zase boš rabila: prsne blazinice, kremo za prsne bradavice (lanolin, Avent..) itd. Papa
|
|
|
|
kozmetika za novorojenčke 11.9.2004 19:45:10
|
|
|
|
Annny
|
Se mi vidi, da še nisem mamica...kupila pol stvari preveč((-: Tako kot zase..nekatere kar ne moremo brez gore kozmetike! Ana, glede vode in vatke imaš čisto prav..naši otročki bodo v življenju izpostavljeni toliko škodljivim snovem, da res ni nobene potrebe, da bi s tem začeli prezgodaj...boga njihova nežna kožica. Seveda sem mislila vse v mejah normale- kako kapljico ali dve..
|
|
|
|
kozmetika za novorojenčke 11.9.2004 19:52:53
|
|
|
|
dory
|
Annny, vse razen aspiratorja pri nas pridno uporabljamo :), le se mleko za telo bi dodala...ta je pri nas pri vsakodnevnih masazah nepogresljiv :)in pa krema za obraz :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?