|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kozmetika Nuxe
30.5.2007 20:55:30   
MINEJA
Ali jo morda katera uporablja? Zaenkrat sem full zadovoljna s čistilnim gelom iz medu in lipe. Za kremo pa se ne morem odločiti katero ... Sem imela za vse njihove kreme in pudre testerje in vse katere bi bile primerne za mojo vrsto kože mi pašejo ...

Katero kozmetiko pa ve uporabljate?

Kaj pa puder?

Hvala!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kozmetika Nuxe
30.5.2007 21:06:15   
Seven*
Jaz imam tisto za prve gube. Nirvanique. Zelo mi ustreza! user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2007 8:20:11   
ery
Ojla,

jaz še nobene kreme dejansko nisem kuppila, razen tiste proti celulitu za mojo mami, parkart sem se pa še jaz namazala. In moram rečt da je ful dobra!!!!! razlika je očitna. Tudi pri moji mami, ki pa ima celulita čez rit ogromno. Maže se s to kremo, in 2x-3x na teden malo teče.

Imam pa testerček kreme za okrog oči in mi je tudi ful fajn kremca. Tako da se odločam med kremami kozmetike Nuxe ali L Occitane.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 9:28:29   
ledenka
meni so všeč njihove kreme, imam nirvanesque za ponoči in ENO KREMO/FLUID ZA ČEZ DAN (kako se imenuje, pa ne vem user posted image ). se mi zdi, da mi naredijo dobro kožo, pa niso NORO drage (cca 30 €, če se ne motim)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2007 15:24:38   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Jaz imam tisto za prve gube. Nirvanique. Zelo mi ustreza! user posted image

mela pa mi ni odgovarjala...me je tko skup vlekl...mam pa od nuxe eno masko ful ok...po anticelulit gelu mam pa tako alergijo,da rajs ne bi...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 15:33:56   
dory
no zej mam k srec mal vec cajta...torej..od nuxe imam cvetni al cvetlicni tonik za obraz, rastlinsko cistilno mleko, hidratantno masko,ki najbolj pokaze svojo ucinkovitost,ce si jo dam gor preden grem na aerobiko in potem se eno emulzijo za pod kremo..nek svetlec videz...kreme mi pa ne odgovarjajo...drugace pa sem kar zadovoljna..

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 3:32:56   
Annny
Jaz sem po tej kremi dobila izpuščaje, tako da sem jo dala možkuuser posted image  Pa tudi on ni ne vem kako navdušen nad njo, tako da se bo na koncu verjetno ponucala za podplate mazatuser posted image user posted image

ZELO pa sem zadovoljna z mazilom za ustnice iz medu, tudi naši tamalčici je hitro pozdravilo razpokane ustnice.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2007 14:18:26   
ledenka
sem pogledala, kaj mam za cez dan - Soin Revelateur Anti-Terne. meni ustreza, sem pa res slisala, da ni za obcutljivo kozo, ker ima prevec raslinskih izvleckov noter. v lekarni so bile punce tako prijazne, da sem najprej dobila testerje kar za kake 2 tedna, ravno zato, ker so pogoste alergije. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.