|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kovinski okus
16.1.2008 21:25:58   
Athina
Mene pa zanima, kako "izgleda" kovinski okus, za katerega piše, da je tudi znak za nosečnost ... Hmmm, najbrž težko vprašanje, ane?

Ker zadnje nekaj dni se v mojih ustih nekaj čudnega dogaja ... pa težko rečem, da je to kovinski okus, bolj da me vse peče (jezik, nebo) - kot če bi pojedla 10 cedevita bonbončkov, ampak ni sladko, samo peče me ... in tako gladko je  ... a se kateri sanja, kaj bi to bilo? user posted image Sicer pa ja, v vsaki malenkosti iščem znake user posted image user posted image user posted image za user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kovinski okus
16.1.2008 22:53:10   
Colicka
Joj, jaz sem do tega meseca v vsaki malenkosti tud iskala znake za nosečnost in zato mi je zandje par emsece M zamujala, pa tud kr vse znake sem imela, tako sem si želela ..zdej sem se umirila in sem rekla, ko bo bo, bo že mala pikicavedela, kdaj se mora najavit no in ta mesec nimam nobenih znakov, sicer pa je ogromno nosečnič, katerim je izostanek M PRVI znak nosečnosti - no jat je jo pričaujem jutri oz če bo spet zamujala kljub temu da se sploh več ne sekiram kot prejšnje mesece ...hmmm ne vem Kovisnki okus ...prejšnja dva meseca sem ga imela in je bil tak čuden občutek v ostih, res kot bi bl okus po kakkšnem ćelezu, kovini, tećko ti razližim, samo ni me pa peklo ...

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2008 23:14:11   
Athina
Sm fajn zakomplicirala vprašanje, ane? user posted image Colicka, hvala, si me malo postavla na realna tla user posted image ... sej vem, da je tako, kot si rekla, bo že pršla user posted image , ko bo čas ... če pa ne, je tut najbrž z enim razlogom ne bo, ane? Kakorkoli že ... jutri ti želim en dan brez obiskov ( user posted image ), zelo držim pesti zate, ker je jutri en prav poseben dan zame in upam, da ga boš vsaj tako uživala kot jaz.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 8:42:34   
afnica mala
Athina- kovinski okus, to je tko kot če si predstavljaš, da bi lizal kovino. No jaz si jo. Pri vseh 3 nosečnostih sem čutila ta okus. Pa tudi kdaj vmes. Zato, zdaj mislim, da nisem user posted image , ker me prsi ne bolijo, okusa nimam in še in še. Srečno!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 10:29:38   
leonida
Živjo Athina!

Tak okus ki ga opisuješ je značilno za pomankanje vitamina B 12. Pekoče,sploh po zaužitju kisle hrane.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 10:49:09   
Neža7
JOJ! ta okus v 1. user posted image  je za mene bil bolj kot, da bi imela moško kolonsko/perfum v ustah cel dan user posted image
Sedaj 2. user posted image  je pa tako, da sploh ne zanam razložit samo, da ni prijetno in res dobiš težave kaj bi sploh jedel, ker ti nič ne paše razen (sladko, kislo, grenko itd...) preveč dišave v jedih tudi ne paše veliko user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 14:59:40   
Colicka
Afnica mala :) omenjaš 3 nosečnosti, a imaš potem doma 3 sončke? al se je kakšna nosečnost nesrečno končala :( ...mogoče pa delate na četrtem user posted image ? :)

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 15:59:07   
sayuri
Kovinski okus je kot bi lizal železo. Ali pa, kot okus po krvi. Zelo neprijetno. Meni se je pojavil v 10. tednu nosečnosti. Zoprno.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 16:51:17   
Athina
Hvala punce, super ste!
Okej, očitno to ni to, ampak jaz se ne predam ... mogoče jutri pridem na dan s kakšno novo foro user posted image ... sicer pa se 25. bliža, tako da bomo kmalu videli, ali so bili to pravi znaki ali fejk user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 21:02:47   
loveforever
oj, ja ko sem bila noseča sem imela okus po kovini, in sicer probaj piti jabolčni sok pa boš videla če se zti bo zdel žveplan. jaz ga v nos. nisem mogla piti.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?