srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija No, sicer pa sploh ni nujno, da te bodo oprostili - če je zadeva taka, da se bodo zaslišanja prič 'vlekla' skozi več razprav, ti bodo samo datum prestavili. Drugače boš pa kar lepo morala it.. Sicer pa niti ne vem, kaj je tak problem - dojenčka pač vzameš s sabo, lahko prosiš, da te zaslišijo kot prvo - ne vem, zakaj bi rada opravičilo. Saj si zdrava, a ne? Jaz se pa že napisala odgovor na tole, pa ga ni objavilo. No, še enkrat. Ne gre se za oprostitev pričanja, da ne bi rabila hodit, ampak, sklepam, ona bi se samo opravičila za ta datum. Predlagam ti, glede na izkušnje in če si bila mogoče že večkrat vabljena, da zraven opravičila priložiš fotokopijo rojstnega lista, da bodo res verjetli. Lahko bi se zgodilo, odvisno seveda od sodnika oz. sodnice, da te dajo privest. Amalija, če se tebi s 3 tedne starim dojenčkom bi dalo hodit po sodišču, prav. Jaz pa vem, da ne bi šla, pa tudi če so me že prej vabili. Če delaš na sodišču veš, da kljub uri, ki ti jo določijo, nisi vedno ob tej uri na vrsti. In se lahko tudi čaka, žal, tudi po eno uro.
|