|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kot menstruacija
1.1.2009 12:11:39   
Anonimen
Dobro jutro!

Imam eno vprasanje.Sem v 37 tednu nosecnosti in imam veckrat manjse bolecine kot bi menstruacijo dobilauser posted image Kaj mislite da bi lahko bilo to?Kot nekaksni krci so.

Hvala za odgovor
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kot menstruacija
1.1.2009 12:21:55   
evi28
Kaj kritičnega že ne more bit, glede na to, da si že skor na koncu potiuser posted image . Mogoče so Hexton- Bricks popadki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2009 13:48:46   
TomTaylor
Večkrat skozi vso nosečnost? Če JA potem so to lažni popadki oz. kakor ti je že rekla evi28

Ali

Večkrat zadnje dni? Glede na tedne nosečnosti, mogoče že imaš popadke? Bodi pozorna še na bolečino v križu in "pritiskanje" navzdol. Pa malo glej na uro zraven, mogoče se bo pa začelo ;-)

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2009 14:53:34   
benika
Maternica se pripravlja na porod. Take bolečine so v zadnjih tednih nekaj običajnega. Vseeno pa bodi pozorna na morebitno spremljajočo bolečino v križu...to pa že kaže na popadke.

Srečno!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2009 14:59:27   
tiamia
Sem v 38tuser posted image in me že kak teden občasno spremljajo enake bolečine, kot bi menstruacijo dobla, tudi sramna kost me dokaj dosti boli, najbolj zvečer.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2009 23:57:09   
arabela*
to je čist normalno.Ponavadi se malo pred porodom začnejo bolj izrazite bolečine,vključno z popadki,kar pa ne pomeni,da kar greš rodit.
Probaj čim več počivatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?