|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koriščenje pik
27.12.2008 16:32:20   
FORZA
Na Mercatorjevi kartici imam 429 pik. Koristiti imam namen naslednji teden. A lahko koristim 250 pik plus 90 pik ob enkratnem nakupu? Ker do naslednjih 600 pik, katere bi morala zbrati za koriščenje mi nebo uspelo.
Če me razumete kaj mislimuser posted image
Ali je bolje da kar recimo porabim prvo 90 pik pa potem pri naslednjem nakupu 250???Ali je možno to urediti pri enkratnem nakupu???
Pike je pa treba porabiti do zadnjega ta mesec user posted image user posted image user posted image  al ne
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koriščenje pik
27.12.2008 16:33:25   
melanija
Pri istem nakupu lahko koristiš tako 250 pik in 90 pik.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2008 16:34:40   
melanija
Mislim da se pike lahko ponuca do 31.1.2009, če je še vedno po starem. Včasih znajo trgovke zakomplicirat in ti nočejo pik vnovčit, tako kot sem prej napisala, malo jim zatežiš pa ti naredijo.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2008 16:34:50   
lokvanj20
Zdravo!
Piko so za porabit do konec januarja, seveda jih lahko hkrati porabis 250 in 90 pik, se pravi da mora biti nakup najmanj za 51eurov.
Lp

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2008 16:37:22   
FORZA

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Pri istem nakupu lahko koristiš tako 250 pik in 90 pik.

Se pravi da lahko če še eno piko dobim, koristim pol ob enkratnem nakupu 250 pik pa 90pik plus še 90 pik. Je to vse skupaj 62 eurov.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2008 16:41:18   
Anonimen
Če kakšno zanima; v nedeljo oz jutri bodo trojne pike.

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2008 16:49:54   
pezbar
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Če kakšno zanima; v nedeljo oz jutri bodo trojne pike.

hm, kolikor vem, bojo jutri dvojne, ne trojne pike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2008 16:51:40   
Anonimen
jah ne vem, tako sem obveščena. Mogoče sem narobe zastopla. LP

(odgovor članu pezbar)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2008 17:09:58   
Carovnica Mica
kje pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2008 17:24:11   
Anonimen
Dvojne pikeObletnice in praznovanja so najlepša priložnost za obdarovanja. Zato vsem kupcem, ki na dan, ko Mercatorjeva prodajalna praznuje rojstni dan, nakup opravijo s kartico Mercator Pika, podarimo še enkrat toliko pik, kot bi jih prejeli sicer glede na vrednost nakupa. Na dan praznovanja v prodajalni ob uporabi kartice Mercator Pika dvojne pike. Vabljeni!
  • 23.12.2008 - Blagovnica Idrija - Pohištvo - Lapajnetova 45, Idrija - 3.rojstni dan . Ta dan pri nakupih z Mercator Piko v Pohištvu prejmete dvojne pike.
  • 28.12.2008 - Vse prodajalne Mercatorja in franšizne prodajalne - akcija. Ta dan pri nakupih z Mercator Piko v vseh prodajalnah Mercatorja in franšiznih prodajalnah prejmete dvojne pike.

(odgovor članu Carovnica Mica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2008 17:45:24   
Muca83
FORZA, mislim, da se ti bolj spača koristiti zdaj 250 pik, potem pa počakaš, da se ti jih nabere še 250. Dobiš skupno 80 eur namesto 62 za 250+2x90. Saj teh 70 boš pa najbrž še zbrala do konca januarja. Če ne pa potem pred koncem januarja koristiš še 2x90 pik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2008 17:51:50   
pezbar
a mogoče katera ve
  1. če npr. znaša vrednost mojega nakupa 55 € in pri tem koristim 250 pik, kar je 40 € popusta, a se potem šteje znesek za nove pike 15 € (3 pike) ali 55 € (13 pik)?
  2. če želim vnovčiti bon to! za -10% in hkrati koristim 250 pik (40 € popusta) v torek, koliko mora biti vrednost mojega nakupa, da zaslužim za nov bon to! za naslednji torek? Je dovolj 56 € (-10% = 50,4 €) ali mora biti račun še 44 € višji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2008 18:21:22   
FORZA

IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

FORZA, mislim, da se ti bolj spača koristiti zdaj 250 pik, potem pa počakaš, da se ti jih nabere še 250. Dobiš skupno 80 eur namesto 62 za 250+2x90. Saj teh 70 boš pa najbrž še zbrala do konca januarja. Če ne pa potem pred koncem januarja koristiš še 2x90 pik.

Ja tkole bom naredila. Dober nasvet pa še zelo prav mi bojo  prišle te pike  januarja. user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2008 1:37:28   
Muca83
# če npr. znaša vrednost mojega nakupa 55 € in pri tem koristim 250 pik, kar je 40 € popusta, a se potem šteje znesek za nove pike 15 € (3 pike) ali 55 € (13 pik)?

Tole jaz vem. Za nove pike se ti v takem primeru šteje samo 15€. Žal.

Za uno drugo pa ne vem.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2009 12:22:39   
pezbar
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar

če želim vnovčiti bon to! za -10% in hkrati koristim 250 pik (40 € popusta) v torek, koliko mora biti vrednost mojega nakupa, da zaslužim za nov bon to! za naslednji torek? Je dovolj 56 € (-10% = 50,4 €) ali mora biti račun še 44 € višji?

danes sem se pozanimala pri prodajalki v trgovini. pike lahko koristiš tudi v torek in se šteje, kot da si plačal tudi tistih 40 €. torej če grem v torek koristit bon to! za -10%, mora biti račun visok najmanj 56 €, pri čemer lahko unovčim 40€ od zbranih 250 pik in tako spet zaslužim bon za novih -10% za naslednji torek.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?