|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   korenček in vetrovi
14.4.2007 20:33:07   
miska2004
Pozdravljene,
pri našem 5-mesečniku sem dva dni nazaj začela z uvajanjem GH; odločila sem se za zelenjavo (ker je bolj zanič kot sadjeuser posted image ), in sicer korenček. Pa ima mali full probleme z vetrovi, včasih pri kakanju pa tudi joka, se vidi da se matra. Zato mu ga danes nisem dala, in razmišljam, če naj preidem na drugo zelenjavo.
Kaj pravite, je prav tako ali naj vztrajam na korenčku še kakšen dan? Katero zelenjavo potem priporočate?

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: korenček in vetrovi
14.4.2007 22:18:16   
Baucka
Kuhan korenček zapira, zato pazi. Uvajaj raje bučke ali pa cvetačo.

Gremo veselo.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 23:24:02   
BLAŽIKA
Mi smo stari dve leti in dva meseca pa nas korenček kuhan še sedaj zapre in smo ga že probali parkrat pa ni nič boljše. Ko pa sem ji dala kuhan korenček kot začetek g. hrane, pa je revico tako zaprlo, da se je matrala cel teden.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2007 8:13:23   
Anonimen
Ja kuhan korenček zapira, zato ti rajši predlagam cvetačo, bučke, kolerabo...Ali pa poskusi s sadjem (jabolko, banana - čeprav tudi zapira, hruška - baje napenja). V bistvu moraš kar poskusit, da vidiš kaj mu ustreza. Našega ni nič zapiralo in zaenkrat še ni bilo alergij pa smo uvajali jabolka, banano, hruško, korenček, cvetačo, sedaj pa smo na slivah.

LP

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 19:33:12   
miska2004
Hvala za odgovore. Danes sva probala bučke, zaenkrat OK. Cvetača pa baje tud napenjauser posted image  No, bomo videli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 10:39:38   
barbi g
Mi smo našima frajlicama (6 mesecev)dali za jesti najprej jabolčno čežano,bilo je vse ok,ko pa smo začeli s cvetačo je bilo malo hudo ponoči.Včeraj pa smo probali s kuhanim korenčkom in ponoči je bilo pri obeh grozno:vetrovi,user posted image ,klokotanje v trebuščku-danes bomo rajši zopet na čežanici.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?