|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje pri 5 mesecih
3.11.2007 22:52:27   
baja*
Hojla,

naš user posted image  bo kmalu star 5 mesecev, jaz pa ga še vedno kopam v mali bani, kar je seveda že pravi podvig, ker brca in šprica kot noruser posted image  pa z nogicami se odriva.... v glavnem nima več placa, zato se selimo v taveliko banouser posted image .
Kje pa ve kopate svoje sončke pri tej starosti? Uporabljate kake pripomočke - stolčke, ležalnike....? Jih tuširate?

lp user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje pri 5 mesecih
4.11.2007 8:41:07   
tančica
Naš se kopa v taveliki bani z očkotom.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 8:55:52   
soncnica07
jst našo soncico (6m) kopam v banji, dolgi mal vec kt meter, pa je zaenkrat še dovolj velika.. enkrat pa sem šla z njo pod tuš, čeprav komej čakam, da bomo dobili navadno banjo. Če imaš možnost, pejt z njim v ta veliko banjo. ful je prijetno..
Drugih pripomočkov ne uporabljamo, razen racmana in termometra user posted image (ga ima rajš kot racmana)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 10:16:19   
Putka
V otroški banjici seveda, včasih v Tummy Tub. In cela kopalnica je mokrauser posted image

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 10:40:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 13:39:59   
neja24062007
Enako kot pri tančici (z atijem že od 2. meseca starosti dalje) - pa še full bolj uživa ker ima več prostora za brcanje in mahanje z rokicami.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 16:18:44   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Smo v podobni sitaciji. Lahko pa daš njeno banjco v veliko banjo in problem izgine.

sem že probala pa ne gre, je banjica preširoka.

Skupno kopanje z mamico ali atijem se lepo sliši, bomo definitvino kmalu sprobaliuser posted image , samo se mi zdi preveč zamudno, da bi to vsak dan prakticirali. Tak 1x al pa 2x na teden, ostale dni ga bom pa verjetno kar samega kopala v veliki bani. Sicer pa sem si sposodla stolček Flipper, če je kateri znan... Samo pomoje mora že samostojno sedet, preden ga lahko dam not.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 16:58:19   
jakoLUlana
Nasa je stara 18 mesecev pa se se vedno kopa v otroski banici, ki je v veliki bani. Je pa res, da je nasa bana velika, da gredo lahko stirje odrasli not (pa ne da so kdaj sli- haha)...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 18:52:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakoLUlana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?