|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje po laparo?
25.12.2007 18:07:25   
Anonimen
Kdaj po laparoskopiji (IMN) se lahko spet kopam v banji, imam spolne odnose in se ukvarjam z športom?

Ali so trije tedni dovolj ali moram še počakati?. Pregled imam šele sredi januarja zato bi prosila vaše izkušnje in mnenja vaših G, kaj in kako so vam svetovali.

Hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje po laparo?
25.12.2007 18:10:07   
Anitka
Ko sem imela jaz laparoskopijo sem s kopanejm počakala nekje 2-3 tedne po nasvetu G.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2007 18:42:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ko sem imela jaz laparoskopijo sem s kopanejm počakala nekje 2-3 tedne po nasvetu G.

Jaz isto. Še las si nisem umila.user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2007 19:28:18   
emaa
Se ne kopam, ampak tuširam, takoj po laparo sme se tuširala, spolne odnose odsvetujejo 14 dni, oz. če se ne počutiš pa kasneje. S športom se lahko ukvarjaš, če se počutiš dobro, ni ovir. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj pa menstruacija
26.12.2007 11:31:36   
Anonimen
Še v zvezi z menstruacijo me zanima nekaj. Dobila sem jo točno en mesec po laparo. In sicer danes je prvi dan in je zelo močna. Nikoli nisem imela še tako močne krvavitve pri menstruaciji. Je to normalno???

Da nebo pomote kri mi ne kaplja, le vložek menjam na 2-3 ure ker je na njem velik krvav izcedek.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj pa menstruacija
26.12.2007 12:51:52   
Anitka
To je po moje kar normalno.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj pa menstruacija
26.12.2007 12:54:42   
tinkamiška
tudi sama sem imela prvo mrnstruacijo po laparo(IMN) močnejšo, tuširala sem se že takoj po posegu, tako kot v bolnici, samo z toplo vodo brez mila, razen na ostalih delih telesa. Kopala pa šele po 2-3 tednih(se zdej ne spomnim točno).

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?