Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kopanje nato pa smrkanje 21.6.2005 10:35:55
|
|
|
|
iza
|
V nedeljo smo šli prvič na kopanje, v terme 3000. Bilo je super, voda glih prav topla, tamala je uživala 100/h. Ko sva šle ven sem jo takoj odela z brisačo in mokro plenico dol, ter jo oblekla v bodi. Mene je kar fajn hladilo, ko sem šla iz vode, kaj šele njo. Danes teče iz nosa, kiha. Joj, pa tko sem bila vesela da sva se končno rešile prvega prehlada. Pa si mislim, kako bo na morju, ko se bomo zunaj kopali, zdaj smo bili notri, res da bo malo bolj vroče ampak veter pa rad pihlja. Bomo vedno smrkali??!! Upam da ne.:zmeden: Pozdravček vsem mamicam in sončkom.:sloncek:
|
|
|
|
kopanje nato pa smrkanje 21.6.2005 11:33:01
|
|
|
|
Aljakop
|
ejla, mi smo se tudi v nedeljo kopali v bazenu v strunjanu. Je tamala ful uživala. In glej ga zlomka:zmeden:,danes ponoči dobi visoko vročino, pokašljuje, iz noska teče..:( Pa se tudi jaz sprašujem,če to ni posledica kopanja:zmeden2: Ma saj sem jo zavijala v brisače, pa hitro preoblekla.. in zdaj ?? kaj bo tako celo poletje,al kaj??:zmeden2: alja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?