PIAF
|
Prišli smo iz morja, a moram priznati, da ni bilo tako fajn. Celo leto čakaš dopust, potem pa komaj čakaš, da prideš domov. Naš mali 22-mesečnik je tako živahen, da mu moraš biti vsako SEKUNDO za petami. Ne samo to, če se igra v peskovniku ali vozi po toboganu, vedno išče priložnost, kako bi nekoga (punčko ali fantka) ujezil. Ga potisne, vdari, pocuka za lase....trobimo mu to, da ni PRAV, kar dela, že več kot 6 mesecev, odkar je začel, pa nič ne zaleže. Nimam več moči. No, od morja nismo imeli nič. Prve dni še je bilo lepo vreme in se je kopal v vodici, ki je imela 26,5 stopinj - bila je res čudovita. Kopal se je v nizki vodici, kjer so kamenčki in ker sem se bala, da ga ne bi ožgalo sonce (kljub primernim uram za sončenje), sem mu pustila gor majčko. Le-to si je vedno zmočil, sem mu jo menjala, potem je bil nekaj časa brez itd....Pazili smo ga, a očitno premalo , saj se je prehladil, kašljaš grozno dva dni, potem še mož, zadnji dan sem zbolela še jaz. Kopali se zadnje dni nismo nič, otrok se je dolgočasil, čeprav sva se skozi z njim ukvarjala, hodili smo na sprehode, peskovnik itd....Ko pa je zadnja dva dni deževalo, pa je bilo res moreče. Nismo se imeli kam dati, naveličan je že bil vseh igrač....Težko je res s tako hiperaktivnim otrokom....Potem je jokal, ker ni bilo risanke, saj nismo imeli TV-ja.....skratka nič od dopusta, kot sem pričakovala. Doslej sem vedno ob odhodu domov bila zelo žalostna in sem še hotela ujeti zadnje poglede na morje, sončni zahod itd.... Ko smo prišli domov, smo vsi v trenutku ozdraveli. Ljubo doma, kdor ga ima! Mogoče bo drugo leto boljše........
|