Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 30.11.2012 21:10:48
|
|
|
|
josephine27
|
tudi moj je bil sprva malo prestrašen. jaz sem dalala banjico v tuš kabino pa se je potem postopoma navadil tudi na tuširanje. no glave s tušem si še vedno ne mara prat.
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 30.11.2012 21:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tamalo tako navajali na tuš, da sva jo tuširala oba ... en se je pač slekel in šel z njo v naročju pod tuš, tadrugi mu je pa asistiral ... smo ponovili vse skupaj mogoče 5x potem pa ni bilo problema in je lahko sama stala pod tušem, jaz a sem jo tuširala.
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 12:18:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tudi pri nas je bil problem prehod iz banice v tuš... Sčasoma se bo navadila... Ne vem pa, kupijo se nastavki v obliki živalic, pa ne vem, če na pipo ali tudi na tuš... mi sicer nismo uporabljali nič, pač pa lepo počasi...
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 12:39:51
|
|
|
|
NeJa88
|
No, mi smo se začei tuširati pri 3m, ker se je enostavno zvijala v banjici, imela sem občutek, da nimam dovolj prostora da jo sploh dobro umijem in podobno. Od takrat naprej se samo še tuširamo-nekdo gre z njo pod tuš in je v naročju, jo umijem in to je to :) Aja, kej dosti bolših predlogov ne vidim kot so že napisale. Jz bi mogoče poskusila še, da v tuš naliješ tiste 2cm vode, ga posedeš notri in naj tam čofota. Tako se bo navadil, da se umiva v tušu in ne več v banjici, ščasoma pa bo verjetno pustil, da ga tudi stuširaš.
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 12:40:59
|
|
|
|
NeJa88
|
Oprosti, nisem dobro prebrala... Punčko imaš ;)
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 17:29:34
|
|
|
|
nusi
|
joj, mi smo imeli včeraj eno prigodo . Kopal se je v banjici, ful užival, ampak naenkrat se banja napolni s sluzjo , ena od živalic je bila dolgo v predalu in ker je imela še od prej vodo notri je nastala sluz, ki se je v vodi odlepla in priplavala ven . Kaj mi je ostalo drugega, kot da ga z nažajfano glavo pograbim in vtaknem pod tuš? Najprej jok in dretje, sploh ker sem ga kr zalila čez glavo s tušem (mal tud v strahu, da ne bi dobil kaj pa jaz vem kero bolezen od te nesnage). Pl pa naenkrat vse ok, in to je blo to. Mislim, da bomo začeli uporabljati sedaj kar tuš. Ni pa to noben napotek kako preiti na tuš, sama tega že ne bi naredila, če me ne bi situacija prisilila.
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 17:36:35
|
|
|
|
Tippi
|
Jaz pa teh težav nisem imela. Mi smo jo kopali/tuširali/umivali, včasih na tako nemogočih krajih, v nemogočih razmerah, v čudnih deželah, da je u bistvu že od malega živela kot neka cigančica in ni nikoli doživela nobenega strahu. Verjetno ti moja zgodba ne pomaga kaj dosti, želim pa povedati, da je po moje otroka od malega dobro prilagajati na oboje. tako tuš kot banjico. starejši otrok, večji strah. kot pravim, izkušenj s tem nimam, bi pa rekla, da je mogoče kombinacija obojega zate trenutno najboljša varianta. enkrat daš banjico pod tuš, drugič samo tuš. nič na silo, pač pa postopoma, da bo dojela, da je oboje fajn. in slej ko prej bo to dojela. sem ziher. pri drugem otročku, če ga boš kdaj še imela, pa začni takoj prakticirat oboje. ok, ko je novorojenček itak da ne, čeprav smo mi tud takrat že uporabljali čudno metodo umivanja/kopanja , ampak tam pri treh mesecih pa komot že prakticiraš oboje. tuš in banjico.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.12.2012 17:37:12 >
|
|
|
|
RE: kopanje/tuširanje otroka 4.12.2012 17:43:18
|
|
|
|
nusi
|
ja to sem tudi jaz rekla, pa nisem izvedla. Naš tamal je star 7 mesecev pa je blo včeraj dretje, se je pa hitro vdal, to je pa res.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?