|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopalni plašč za dojenčka
27.11.2010 19:51:52   
nusi
Rada bi kupila kopalni plašč za dojenčka, velikost 80 oz. mogoče eno št. več. Tiste brisače s kapuco imamo, za na bazen se mi zdi pa kopalni plašč z rokavi bolj praktičen. Ali katera ve kje bi ga lahko kupila, ker se mi res ne da od trgovine do trgovine "na blef" hodit user posted image .
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopalni plašč za dojenčka
27.11.2010 19:53:24   
m_o_i
v Kiku jih imajo - full lustneuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2010 20:00:08   
nusi
ah pa kaj sploh hodim naokorog spraševat, ko imamo experta v svojih vrstah user posted image user posted image user posted image

Hvala

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2010 20:01:07   
kajajaka
kaj pa otroška pončo brisača
Mi jih imamo in sem zelo zadovoljna.

nekaj takega:
http://soncek.si/si/konfidence-poncho-brisaca-0-5-let-i15010.shtml

seveda se dobijo tudi velikoooo cenejše :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2010 20:19:35   
Anonimen
mi smo naši k smo šli zdej v čatežke kupli plašč v dolgouhcu pa še copatke dobiš zravn..sicer je velikost za eno leto sam je čist fajn k sm jo lahko čist pokrita

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2010 22:40:28   
Aninchy
mi ga mamo s Kika in je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2011 19:28:20   
lipikica
ravno to temo sem danes hotela odpret, kje kupiti kopalni plašc, mi gremo kmalu v toplice, ina naša pupa bo imela 5 mesecev pa bi jo rada po kopanju oblekla  v plašč. v kiku pravite, bom pogledala. čeprav v našem kiku je zelo malo reči na razpolago, je bolj majhen. ali ste vaše malčke tudi kaj obule ali samo v kopalni plašč oblekle? koliko pa so bili v vodi, o majhnih tja do 6 mesecev sprašujem.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2011 21:05:09   
nusi
fino bi bilo še copatke imet zraven, samo jaz jih v takrat kiku nisem našla

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2011 21:21:55   
lipikica
kakšni copatki pa naj bi bili? naša bo imela 5 mesecev ko bomo v toplicah. sploh ne vem kaj vse naj vzamem s sabo in kakobo potekalo to kopanje oz ta teden.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2011 21:28:54   
nusi
ma sej ni nujno, da so glih copatki, imej sabo ene nogavičke mogoče frotir, ker ko prideš ven iz bazena rado malo zahladi. Jaz sem imela tamalga v brisači, ker nisem imela plaščka, kar je blo čist bedno, ker se je skos razkopaval user posted image , ležal je na ležalniku, eni so imeli pa sabo kar voziček, kar tudi v bistvu ni slabo. Ko smo prišli iz vodfe sva ga nesla pod tuš in mu je blo ful všče, čeprav ga je po obrazu škropil user posted image . Pa vzemi na bazen magari 1 bodi, pa trenirko hlačke, čeprav jih verjetno ne bo potrebovala, ker je precej vroče notri - samo tok, da bo mami mirna user posted image . Aja pa za tamlga smo mel še 2 brisači, v eno smo ga obrisal, na eni je ležal, v svojo s kapuco je bil pa zavit. Še dobr, da nisva vate okol naložila user posted image

teden bo pa pomoje čist dobro potekal prvi dan se človek malo lovi in komplicira, potem pa če je dete zadovoljno in ponavadi je, je vse ok user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 28.2.2011 21:32:10 >

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2011 16:06:10   
Ninush
v C&A 

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2011 19:24:30   
honey
Po mojih izkušnjah je pončo brisača primerna za malo večje otroke, ne ravno za tako majhne dojenčke, ki se hitro razbrcajo. Tako da boljši plašček. Imeli so jih pa v Leclercu nekaj časa nazaj - plašč skupaj s pižamo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2011 19:47:29   
amii
Jap, Leclerc. Ful luštnega sem tam kupla - takega z dinozaverčkom

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2011 23:08:24   
TinkiBinki
Ja, se strinjam, nekak je mogoče pončo še prevelik za 5 mesecev starega otroka. Plašček pa težje oblečeš, kaj pa vem. pončoti so praktični za v kamp, za toplice, ...jaz jih nabavljam www.risani-junaki.si :)

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2011 6:51:26   
PinkyGirl
Tak pončo smo kupli v Ikei, se super obnese, ker ma netke ob strani, pa user posted image  not zapneš, da ti ne zbrca. Super zadeva, je tak lušten zajček.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2011 7:24:41   
Anonimen
Naša je dobila kopalni plašček od Oriflame-a za darilo ko je bila stara 1 mesec ... plašček pa velikost za 1 leto ... samo je bilo zelo fajn, ko sva začeli pri njenih 4ih mesecih na plavanje hodit in sem jo potem položila na plašček, zavila in zavezala pašček, da se ni razbrcala ... itakl ji pa roke nisem tlačila v rokava. Drugače smo pa mi v njenem prvem letu kar precej na bazene hodili pa smo vedno voziček s seboj v bazen peljali in niso nikoli komplicirali. tako da potem ko se je posušila, sem ji dala navadno pleničko gor, pa čes eno daljšo majčko s kratkimi rokavi pa v voziček sem jo dala obložen z brisačo in je bilo ok ... itak so pa ti termalni bazeni notri tako vroči, da si ne predstavljam v njih otroka v štumfe in trenirko tlačit.

(odgovor članu PinkyGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2011 10:30:38   
anya.xy
C&A

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.3.2011 15:30:18   
lipikica
nič nisem dobila plaščka.. so vsi nekam  veliki tudi v c&a, tako da mi je kar kolegica posodila enega od disneyam luštkan. kaj hočem, pa ko bo malo velha ji ga kupim.ž

hvala

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.3.2011 19:49:19   
nusi
spet jaz user posted image , a ima katera tazga na zadrgo, oz. da ni za zavezat?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2011 10:12:07   
mayci
http://www.ikea.com/at/de/images/products/fabler-kanin-kapuzenhandtuch-weiss__78771_PE201551_S4.jpg
Mi imamo tega zajčka in je super, z lahkoto se dojenčka obleče, ker mu ni treba rokic v rokave tlačit, pa še razbrca se ne , ker ima ob strani pritiskače, tako da potem nastanejo rokavi. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.3.2011 11:22:06   
nusi
o ful dobr, samo še žrtev za v ikeo rabim user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2011 11:43:09   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

http://www.ikea.com/at/de/images/products/fabler-kanin-kapuzenhandtuch-weiss__78771_PE201551_S4.jpg
Mi imamo tega zajčka in je super, z lahkoto se dojenčka obleče, ker mu ni treba rokic v rokave tlačit, pa še razbrca se ne , ker ima ob strani pritiskače, tako da potem nastanejo rokavi. user posted image

Mi imamo tudi tega zajčka in smo zelo zadovoljni

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.3.2011 13:58:50   
posh
Kupila v Svilanitu. Brezvezen nakup (zame), enkrat uporabljen in konec.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.3.2011 17:28:50   
PinkyGirl
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

E, tak je tud naš

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?