Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 13:35:20
|
|
|
|
hmm...
|
Full je lepa.
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 18:06:27
|
|
|
|
amaya
|
pametna žena...jaz tudi tako delam....tako da če me kakšen roj dan preseneti imam vedno kaj na zalogi
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 20:41:07
|
|
|
|
Freycha
|
mater, jaz sem najprej rekla: super zadeva za mojo malecko, da bo malo čofotala na balkonu, zdej pa vidim, da je to za dojenčke
|
|
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 20:45:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, jaz sem najprej rekla: super zadeva za mojo malecko, da bo malo čofotala na balkonu, zdej pa vidim, da je to za dojenčke Saj ni važno, važno, da je palma, da senco dela
|
|
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 21:02:52
|
|
|
|
amaya
|
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 21:29:30
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, jaz sem najprej rekla: super zadeva za mojo malecko, da bo malo čofotala na balkonu, zdej pa vidim, da je to za dojenčke Saj ni važno, važno, da je palma, da senco dela sam to pa res.... brez tega izdelek pol toliko ne bi bil zanimiv
|
|
|
|
RE: kopalna oaza-če koga zanima 22.7.2008 21:42:23
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, jaz sem najprej rekla: super zadeva za mojo malecko, da bo malo čofotala na balkonu, zdej pa vidim, da je to za dojenčke Enako.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?