|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konvekcijska pečica
22.9.2010 13:52:07   
onka
Pozdravljene.
Jo ima kdo in kako se obnese? Pa kakšna razlika je med infra pečico ali tisto, ki te oznake nima?
Je res možno pripraviti veliko stvari z malo maščobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konvekcijska pečica
22.9.2010 14:14:07   
mini86
js jo imam in sem noooro zadovoljna..jo zelo uporabljam in bi se še enkrat odločila za nkup..
ja da se vse pripraviti brez maščobe in je kljub temu zelo sočno..zelo rada mam bučke in malancane ampak šele ko sem nardela to dvoje v pečici takrat res spoznaš tapravi okus..js vseeno včasih dam na kšno stvar malo olja-z metlco potegnem in je več kot odlično..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2010 15:04:01   
onka
Nam lahko zaupaš, katero imaš?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2010 15:11:26   
mini86
uno turbo wawe al kako se ji reče..iz top šopa..takrat je bla še 150€ zdj so cenejše kokr vem

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2010 16:13:05   
onka
Hvala

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2010 16:18:15   
pety78
Jaz imam tudi tisto in sem zadovoljna. Res pa je, da zadnje čase med tednom ne kuham, velikokrat tudi med vikendom ne. user posted image
Mi je pa ful fajn notri speči te zamrznjene panirane ribice, ali pa kake piščance, ki smo jih včasih v olju cvrli, pa so bili potem ful trdi. No, notri spečem brez kapljice olja, so pa res mehki.

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2010 17:43:56   
onka
Ali lahko notri pečemo tudi peciva, da damo v tefalov okrogli pekač tak, da paše notri in da ima med steklom in pekačem še vedno luft? 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2010 17:50:51   
mini86
js sm enkrat probala names v navadni pečici narest v tej konvekcijski njoke z omako..ampak so se mi zgoraj zažgali spodaj so bili pa še srovi..peciva pa še nikoli nisem probala speči..kle je fora da zrak kroži..če je protvan ne more krožt po dnu..

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.9.2010 18:13:08   
onka
Se mi je zdelo, hvala.user posted image
Se pa moji otroci ravnokar mastijo s pomfrijem in medaljoni in moram priznat, da tako sočno in okusno še nisem jedla sploh pa, da ni mastno pa vseeno sočno - prvi poskus nadvse zadovoljiv.

< Sporočilo je popravil onka -- 23.9.2010 18:16:49 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2010 8:51:51   
mini86
a si jo kr že kupla..super..boš vidla zlo boš zadovoljna..
zelo dobr pride tud če daš v alu folijo narezan korenček malo masla in par kapljic vode, zaviješ in daš v pečico za cca. 45 min..mmm
al pa krompir v alu foliji..
zlo hitr se spečejo tud te zmrznjeni rogljički..

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2010 14:44:13   
onka
Sem včeraj poskusila tudi pico, pa je bilo testo kot kuhano, bom pa poskusila tudi to, kar si napisala.
Pa verjetno z zmrznjeno zelenjavo se naredi isto, kajne-v alufolijo, pa maslo gor in samo čakaš.
Komaj čakam, da poskusim krvavice, ker drugače sem vedno nekaj podkladala v pekaču, da niso plavale v lastni maščobi, joj pa ribe moram nujno poskusiti. A se kar surove sveže dajo gor al kako? Kdaj pa damo spodaj vodo?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2010 14:47:51   
mini86
aha vidm da maš drgačno kokr js k nimam nobene posode za vodo..
krvavic še nism probala, ribe pečemo zunaj na žaru, sm pa probala speči pečenice..mnjami..ful sočne pa tud mislt si ne morš kok maščobe odteče dol..user posted image isto pr mesu..
testo kokr kuhano..khm si ne predstavlam najbolšuser posted image
mogoče bi mogla dt na večjo temperaturo..samo ugibam..

drgač pa vaja dela mojstra in naslednič bo pica zihr odličnauser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 24.9.2010 14:48:21 >

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2010 15:47:12   
onka
Voda se zlije v posodo kar na dno, če pečeš krvaivce, žepke itd....sem brala na drugih forumih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2010 11:53:01   
mini86
js dam da mi mast ne odteka skos na posodo ucpodi peki papir..pol sam zavjem in vržem stran in mam čisto..
pomoje se da voda na dno zarad tega da je še mal vlage..tko pomoje k pečeš kruh da daš kozarec vode zravn

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.