Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 10:13:50
|
|
|
|
Katy78
|
Pri meni je bila vedno šele 4. ali 5. dan.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 10:35:20
|
|
|
|
Doll
|
Zakaj pa
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 10:37:32
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz je včasih nimam po par mesecev... Oz, se pojavi samo malo obarvanega izcedka Itak, da sem paničarila in zapravila premoženje za teste nosečnosti. Sem pa tudi že dvakrat vprašala ginekologinjo in je rekla, da je izostanek menstruacije povsem normalen...
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 11:11:21
|
|
|
|
čokolinko
|
zato,ker ko sem jih pred leti jemala,je bilo vse ok, in tam 2-3dan,danes je pa že 5pa je še kr ni,pa še na morje gremo,tako da bi res rada da priteče IZVIRNO SPOROČILO: Doll Zakaj pa
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 11:14:48
|
|
|
|
čokolinko
|
res me mal skrbi tole,sice nosečniških znakov nimam,me res jajčniki matrajo pa kot takrat ko jo dobim,sam to je že tri dni pa je vseen ni! sploh ne vem kaj nej potem naredim,če je še dva dni ne bo,nej začnem jesti naprej ?kako si ti naredila? edin če je mal psiha kriva,k jo tako čakam,gledam,k se bojim da je nebi na morju imela,ker prestavila jo zato nisem,ker če bi prišla kot bi morala,ne bi bilo potrebe,atko bi jij pa morala jesti 14dni več! mislim da sem naredila pravIZVIRNO SPOROČILO: Blink1 Jaz je včasih nimam po par mesecev... Oz, se pojavi samo malo obarvanega izcedka Itak, da sem paničarila in zapravila premoženje za teste nosečnosti. Sem pa tudi že dvakrat vprašala ginekologinjo in je rekla, da je izostanek menstruacije povsem normalen...
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 11:23:40
|
|
|
|
Doll
|
ne vem zakaj bi te skrbelo.Saj če ni M je to velik plus in dober znak. Tablete jemaš naprej .Drugače pa lahko tudi brez premora zobaš Kt.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 11:27:15
|
|
|
|
Blink1
|
Ja... normalno začni naprej. Tudi če bo, bo verjetno zelo šibka, po prvih vzetih tabletkah pa je ne bo več.
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 15:10:03
|
|
|
|
čokolinko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll ne vem zakaj bi te skrbelo.Saj če ni M je to velik plus in dober znak. Tablete jemaš naprej .Drugače pa lahko tudi brez premora zobaš Kt. zato ker se mi je to zgodilo prvič in nisem vedela,da se to lahko zgodi,ker pred leti ko sem jih jemala,se mi kaj takega ni nikoli zgodilo! meni se ne zdi dobr znak da je ni,zato sem tako zdej začudena
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 15:11:51
|
|
|
|
čokolinko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blink1 Ja... normalno začni naprej. Tudi če bo, bo verjetno zelo šibka, po prvih vzetih tabletkah pa je ne bo več. ok,mi je sestra od ginekologa svetovala isto,samo se tudi njej zdi to čudno da je ne bi blo,sta pa res še dva dni,ker to se mi ni nikol še zgodilo! katere vrste pa jemlješ? jaz diane
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke in menstruacija 1.8.2012 15:18:26
|
|
|
|
Doll
|
Čudno gor ali dol ali da se to tebi ne zdi dober znak-) je čist normalno da M med premori ni
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?