Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:04:04
|
|
|
|
baguSka
|
ampak me skrbi če so lahko kakšne posledice zaradi teh tabletk mozno je... zal... ampak upejmo da ni in zelim ti vse naj naj... in iskrene cestitke!!!
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:06:16
|
|
|
|
M1987
|
Hja no ja... Menda je priročeno, da vsaj pol leta pred zanositvijo ne jemlješ tabletk. Men je to neumno, tej tabletki, ko imaš enkrat partnerja. Jaz jih ne jemljem od novembra 2006 in ni bilo nobenih težav, zdaj ko pa delamo od marca na bebici pa se žal ne prime. Nekateri mi pravijo, da je to zaradi tabletk tudi lahko. Je pa menda, da jih lahko jemlješ le 2 ali 3 leta in nato narediti pavzo. Vsekakor je najbolje, da pokličeš svojo ginekologijo ali sestre, ki ti bodo znale povedati točen odgovor, ker pač vsaka ženska ima drugačno telo in na vsako drugače stvari delujejo. Srečno
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:06:38
|
|
|
|
M1987
|
Aja čestitke
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ni možno!!!! Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu. baguska ne straši žensko brezveze kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh.... In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:40:33
|
|
|
|
Katjusa
|
Ena moja znanka je zanosla kljub kontracepcijskim tabletkam in ob vsaki prekinitvi je imela krvavitev.... da je noseča je ugotovila šele v 4 mesecu in čez 5 mesecev je rodila popolnoma zdravega otroka.... je pa šla takoj ko je ugotovila do G in ne vem točno kako je blo k je sam znanka..... pokliči G in ji povej kaj in kako ona ti bo znala najbolje svetovat držim pesti
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 12:52:10
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Upam da bo z vse vredu in ti želim lepo !
|
|
RE: noseča 6.8.2008 13:43:21
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nič ni možno!!!! Če ni splava potem pomeni da je z otorkom vse uredu. baguska ne straši žensko brezveze kar se tiče tabletk; danes niso več tako "mončne" ,izginejo iz telesa že v parih dneh.... In ni treba imeti pavzo,ko si zaželiš otroka Ne strasim. Samo iskreno povem kar vem.
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 13:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nismo načrtovali zato sem pila kon tablete.splava še ni bilo.noseča sem nekje 1 mj.v pon mam ginekologa.upam da bo vse ok.tako me skrbi.kdaj pa nastopi splav če kaj ni vredu?
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 13:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
aja tabletke sem začela piti maja..samo 2 škatlice sem popila potem pa več nič
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 15:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
POtem veš napačno
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 21:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj bi to pomenilo da vem napačno?
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 22:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Če prebereš potem veš ;)
|
|
|
|
RE: noseča 6.8.2008 22:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ne razumem kaj hočeš povedati s tem.preveč sem nervozna.upam da bo s vse vredu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?