Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontakt za epiduralno v ljubljani 20.3.2006 20:35:23
|
|
|
|
Naja31
|
Najbolje da kar v porodnišnico pokličeš. Je pa tako, da moraš najprej opraviti pogovor z anesteziologom. NA to se moraš naročiti. Na epiduralno pa v LJ porodnišnici ne naročajo, dobiš jo če rojevaš v delovnem času anesteziologa in če ta takrat nima kaj bolj nujnega. Glede na to, da imajo samo enega, je to potem zelo redko. Razen če imaš hude veze, potem naj ne bi bil problem. Če si res tako želiš epiduralno, pejt v Postojno roditi.
|
|
|
|
RE: kontakt za epiduralno v ljubljani 20.3.2006 21:49:49
|
|
|
|
kati*
|
greš v porodnišnico (v staro stavbo, kjer imajo predavalnico) in tam sestri v sprejemni pisarni poveš, da bi rada govorila z anasteziologom glede EA. Priti moraš pred 8uro, ker ob 8ih zdravniki konćajo karkoli že počnejo v tisti predavalnici in sestra pokliče anasteziologa. Predhodno naročanje ni potrebno.
|
|
RE: kontakt za epiduralno v ljubljani 21.3.2006 8:04:56
|
|
|
|
niki666
|
Če si res tako želiš epiduralno, pejt v Postojno roditi. Najlepša hvala! Bom se pozanimala. Sej bi šla v Postojno. Po drugi strani pa spet ne, ker če je kaj narobe ( slučajno) pol te itak pošljejo v Lj. Se sploh ne morem odločit...
|
|
|
|
RE: kontakt za epiduralno v ljubljani 21.3.2006 12:49:26
|
|
|
|
kati*
|
niki666 ... tudi jaz sem kolebala LJ-PO ... sem bila za EA zmenjena v LJ in bi jo tud dobila (anasteziologinja je bila že v porodni, kljub temu da je bil petek zvečer), no pol sem pa rekla, da vseeno ne bo potrebe in mi sploh ni žal. Malo pomisli kakšen prag bolečine imaš, morda več kako velik bo otrok - pa vedi, da imajo tudi druge substance, ki ti pomagajo - pol se pa odloči.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?