|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konizacija in zanositev
29.3.2006 14:54:11   
mala29
Pozdravljene!

Prvič se oglašam, a verjetno ne zadnjič. Problemček: v mesecu decembru sem bili na konizaciji - metoda Lletz. Izrezano tkivo ni bilo v zdravo, zato so me najprej napotili na rekonizacijo. Vendar me zdravnica, ki me je operiral poklicala na razgovor in mi predlagala, da počakamo na prvo kontrolo (čez tri mesece) in potem po potrebi opravimo drugo operacijo. Problem je v tem, ker še nisem rodila. No, tudi po kontroli stanje ostaja enako in izvid kaže blage spremembe. Na kolposkopiji so mi predlagali, da bi imela prej otroka, preden bi mi še enkrat opravili poseg. Ima katera od vas mogoče podobno izkušnjo in kako naprej!!??
Hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konizacija in zanositev
29.3.2006 20:28:04   
lelaval
Jaz sem imela konizacijo (PAP 3, CIN 3) in 3 leta po operaciji rodila. Moj izvid je bil - izrezano v zdravo.  Res pa je, da sem med nosečnostjo bila pod 'drobnogledom' mojega G.
Je pa ena moja kolegica imela izvide 2, pa je zanosila. G ji je rekel, da je to najbolje, ker se stanje samo popravi. Njen sin bo letos star 15 let in v vseh teh letih ni imela nikakršnih težav.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mala29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 21:15:11   
Andy29
Pozdravljena,
sama sem imela izvid papaIII, cin2 in moj G pravi da je najbolje prej zanositi, da se situacija v večini primerih sama popravi -kot pravi levalal. Tako me bo spremljal na tri mesece z brisi. Pravi, da vsaka konizacija ali kakšen drug poseg lahko poveča rizično nosečnost.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2007 22:37:03   
dezurna
Pozdravljene!
Sem nova na forumu.Tudi sama sem imela novembra konizacijo,sedaj sem šla na ponovni bris in še čakam na izvide.Upam da bo vse O.K.,ker si tudi mi želimouser posted image . Hčerka je stara štiri leta ,sedaj pa si želimo  še enega dojenčka.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 8:13:49   
biba26
Držim pestiuser posted image

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2007 19:58:20   
Anonimen
Tudi sama sem na istem. Februar konizacija in nato vzet bris, ki je pokazal zopet PAP III. Ginekolog, ki me je operiral mi je svetoval, da pred rekoniozacijo zanosim. Potem sva se s partnerjem odločila, da zanosiva in pridem do moje ginekologinje, ki pa pravi , da je treba prvo na rekonizacijo. Sedaj čakam, da dobim menstruacijo in skoraj vsak drugi dan delam testuser posted image

Imam nenormalno napihnjen trebuh in očitno prihaja user posted image na prvi tir. Potem pa očitno spet na operacijo. Ravno danes me krivi, če se spomnim, da moram takoj spet čez vse to. OD bolečin do bolniške ipd. Najraje bi si pustila za jesen in naj me potem režejo. Sej ne ve človek... kaj naj.Veliko lažje mi je, če preberem, da je še kakšna v isti dilemi. Ker meni ni več nič jasnouser posted image

(odgovor članu biba26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?